Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΧωρίς ρεύμα ο ΤΟΕΒ Σαβαλίων μέχρι τα μέσα Μαΐου!

Χωρίς ρεύμα ο ΤΟΕΒ Σαβαλίων μέχρι τα μέσα Μαΐου!

Μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας

Μεγάλο πρόβλημα με ασύλληπτα δυσάρεστες συνέπειες για την οικονομία του Νομού αποτελεί η χθεσινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας με την οποία απέρριψε την προσωρινή διαταγή για επανασύνδεση του ρεύματος ώστε να μπορέσουν οι αγρότες να καλλιεργήσουν, μετά από αίτηση του ΤΟΕΒ Σαβαλίων. Η κύρια αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων για την επανασύνδεση ή μη του ρεύματος θα εκδικαστεί στις 13 Μαΐου 2021.

Η απόφαση αυτή που ενδεχομένως αποτελέσει και δεδικασμένο για την περίπτωση που και άλλοι ΤΟΕΒ προσφύγουν στη δικαιοσύνη για το ίδιο θέμα, φέρνει στην επιφάνεια ένα χρόνιο πρόβλημα για το οποίο -επιτέλους- πρέπει να βρεθεί πολιτική λύση.

Να θυμίσουμε ότι ο ΤΟΕΒ Σαβαλίων το ίδιο είχε πράξει και τον Αύγουστο του 2018 και είχε δικαιωθεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αμαλιάδας το οποίο δεν επέτρεψε την διακοπή του ρεύματος στα αντλιοστάσια λόγω χρεών.  Η τότε απόφαση προέβλεπε την μη διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια μέχρι 1η Απριλίου 2019 δηλαδή μέχρι και την έναρξη της επόμενης αρδευτικής περιόδου, όμως υποχρέωνε τον Οργανισμό να προβεί σε καταβολή ποσού 500.000 ευρώ (!!!) μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ