Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Υπάρχει χάος μεταξύ της δημοτικής αρχής και του ακέραιου χαρακτήρα μου!»

«Υπάρχει χάος μεταξύ της δημοτικής αρχής και του ακέραιου χαρακτήρα μου!»

Παραιτήθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο Γαστούνης ο Σιδέρης (Άκης) Γαλιατσάτος

Την παραίτησή από Σύμβουλος της Κοινότητας Γαστούνης  υπέβαλε χθες  ο Σιδέρης (Άκης) Γαλιατσάτος. Τόσο στο κείμενο της παραίτησής του όσο και στο σχετικό σχόλιο που ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Γαλιατσάτος αφήνει «αιχμές» τόσο προς την δημοτική αρχή, όσο και προς την πρόεδρο της Κοινότητας Γαστούνης, ενώ επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί και να προσφέρει στον τόπο με όλες του τις δυνάμεις.

Αναλυτικότερα, στην επιστολή της παραίτησής του ο κ. Γαλιατσάτος αναφέρει:

«Κύριε δήμαρχε

Για λόγους προσωπικής ευθιξίας, αλλά και αντίθετης πολιτικής δεοντολογίας με την παρούσα δημοτική αρχή αλλά και της πρόεδρο της Κοινότητας της Γαστούνης, υποβάλλω των παραίτησή μου από το τοπικό συμβούλιο. Υπάρχει χάος μεταξύ αυτών και του αδαμάντινου και ακέραιου χαρακτήρα μου!!! Παραιτούμαι και υπόσχομαι να διεκδικώ ως ενεργός πολίτης όλου του Δήμου μας τα μέγιστα για αυτόν».

«Όταν προσφέρεις και εισπράττεις απαξίωση»

Το σχόλιο ωστόσο του κ. Γαλιατσάτου στο facebook είναι πιο… «αποκαλυπτικό» καθώς αναφέρει: «Όταν στηρίζεις στις εκλογές μια παράταξη και τις προσφέρεις περισσότερα από ότι μέλη της που ήταν στο συμβούλιο του κορμού της… και εισπράττεις στην πορεία την απαξίωση της… η μόνη επιλογή είναι αυτή στην οποία οδηγήθηκα σήμερα!!! Λυπάμαι πραγματικά… αλλά θα συνεχίσω να προσφέρω στον Δήμο Πηνειού τα μέγιστα… όπως άλλωστε κάνω επί τριάντα συναπτά έτη!!!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ