Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Η Ολυμπία είναι σύμβολο ένωσης δυνάμεων ανθρώπων»

«Η Ολυμπία είναι σύμβολο ένωσης δυνάμεων ανθρώπων»

Στην Ηλεία ήλθε χθες ο πρόεδρος του «ΕΝΩΝΩ» κ. Νίκος Μαυραγάνης

Έδωσε «παρών» στα εγκαίνια  του πολιτικού γραφείου του στελέχους του νέου κόμματος στον Πύργο, κ. Τάκη Τσιλιμίγκρα

Στην Ηλεία βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του «ΕΝΩΝΩ» που ίδρυσε ο πρώην Υφυπουργός  Υποδομών και πρόεδρος  του ΙΓΜΕΑ κ. Νίκο Μαυραγάνη, με αφορμή και τα εγκαίνια  του πολιτικού γραφείου του στελέχους του νέου κόμματος στον Πύργο, κ. Τάκη Τσιλιμίγκρα.

Στη συνάντηση στα νέα γραφεία στον Πύργο (οδός Γρηγορίου Ε 11, όροφος 1ος) παρών ήταν και οι πολιτευτές Αχαΐας του νέου κόμματος κ.κ. Χριστίνα Πασσά, Νίκος Αγγελόπουλος,  Θύμιος Παπακωνσταντίνου και  Ματθαίος Ξένος, καθώς και το στέλεχος κ. Μαρία Δρακοπούλου,  η οποία  κατάγεται από τη Ζαχάρω.

Μιλώντας αρχικά στη συνέντευξη τύπου ο κ. Τσιλιμίγκρας, αφού καλωσόρισε τον πρόεδρο του «ΕΝΩΝΩ», τόνισε ότι  «ο Ηλειακός λαός έχει χωθεί μέσα στα προβλήματά του , η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που υπάρχουν, βαδίζει σε ένα αβέβαιο μέλλον και  κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του που με τόσους κόπους κατέκτησε.  Έναν μέλλον που κάθε ημέρα που περνάει γίνεται χειρότερο. Εγώ ξεκινώ έναν αγώνα μαζί σας, που είμαι σίγουρος ότι θα καρποφορήσει, προκειμένου να βοηθήσω  το Νόμο και τους συμπολίτες μου. Ένα νομό που έχει καταγραφεί ως τελευταίος στην ανάπτυξη».

Ο κ. Μαυραγάνης

Από την πλευρά του εξάλλου ο κ. Μαυραγάνης ανέφερε ότι με  ιδιαίτερη χαρά βρίσκεται στην Ηλεία όπου είναι η πρώτη συνάντηση σε επίπεδο πολιτικού γραφείου σε Νομό εκτός Αττικής.

«Και δεν είναι τυχαίο ότι επιλέξαμε πάλι το ξεκίνημα του  «Ενώνω» να είναι στο Νομό Ηλείας. Γιατί έχει κάτι το ξεχωριστό την Ολυμπία, που είναι σύμβολο ένωσης δυνάμεων ανθρώπων όπου άφηναν κατά μέρος τις διαφορές  τους για να ενωθούν για το κοινό καλό, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι ο άνθρωπος που πρέπει να διασώσει  την ελευθερία του. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι επί ένα χρόνο περίπου  δεν έχει ακουστεί ούτε μία κουβέντα για το πώς μπορεί να ενισχυθεί το ανοσιοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Ταυτόχρονα επιβάλλουν  διοικητικό καταναγκασμό για μη υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αυτό είναι πρωτόγνωρο και το λέω σαν άνθρωπος που ασχολούμαι 25 χρόνια με διοικητικό δίκαιο» είπε μεταξύ άλλων ο πρ. υφυπουργός, ο οποίος αναφέρθηκε και σε μια σειρά άλλων ζητημάτων όπως οι τράπεζες, οι ανεμογεννήτριες, η υπερσύγχρονη τεχνολογία κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ