Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟριστική λύση εντός 20ημέρου

Οριστική λύση εντός 20ημέρου

Δήλωση Αντιδημάρχου Καθαριότητας Βασίλη Αρβανίτη για τους κάδους απορριμμάτων στο Στρέφι

Απαντώντας σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτη» σχετικά με τη θέση δύο κάδων απορριμμάτων στην Κοινότητα Στρεφίου, ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για την Καθαριότητα, κ. Βασίλης Αρβανίτης, δήλωσε τα εξής:

«Σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, η χωροθέτηση των κάδων είναι αρμοδιότητα των Κοινοτικών Συμβουλίων. Μετά από προφορικά αιτήματα του κ. Νικολάου Τζούβαλη, κατοίκου Στρεφίου και μετά από έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας προς τον Δήμο μας, έγινε αυτοψία από την Υπηρεσία Καθαριότητας στο επίμαχο σημείο και διαπιστώθηκε ότι οι δύο κάδοι βρίσκονταν στην άκρη του οδοστρώματος. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι κάδοι βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο από το 1998.

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο Διοικητής του Α.Τ. και η Πρόεδρος της Κοινότητας μετέβησαν στο σημείο ώστε να δοθεί λύση στο ζήτημα. Για να αποφευχθεί πιθανό τροχαίο ατύχημα και με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας, οι δύο κάδοι τοποθετήθηκαν προσωρινά πάνω στο πεζοδρόμιο μέχρι να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα, διότι το Κοινοτικό Συμβούλιο με έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την παραμονή των κάδων στο ίδιο σημείο. Μετά απ’ αυτό η Υπηρεσία Καθαριότητας με την δική μου εντολή ανέλαβε εντός 20ημέρου να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα. Ο Δήμος μας σέβεται απόλυτα την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των δημοτών μας, δίνοντας λύσεις και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να έρχεται σε αντιδικία με κανένα δημότη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ