Αναγκαία η στελέχωση του τμήματος

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας

  Το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας της Π.Ε Ηλείας επισκέφθηκε χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος.

   Ο κ. Γιαννόπουλος ενημερώθηκε από την προϊσταμένη Καλλιόπη Καραπάνου για τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος και την διεκπεραίωση των ζητημάτων, εν μέσω πανδημίας. Προκειμένου να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα, με ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις οι πολίτες που απευθύνονται καθημερινά στην Υπηρεσία. Κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους μάλιστα – και της συνομιλίας που είχε και με εργαζομένους – τέθηκε το θέμα της υποστελέχωσης του τμήματος, εξαιτίας των επικείμενων αφυπηρετήσεων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, τους καθησύχασε πως δε θα επιτραπεί η υποβάθμισή του. Αντίθετα, τους διαβεβαίωσε πως, ήδη υπάρχει μέριμνα και προγραμματισμός για την ενίσχυση του. Με προσωπικό και κάλυψη των κενών που θα προκύψουν λόγω των συνταξιοδοτήσεων. Άλλωστε, όπως ο ίδιος σημείωσε, η προσφορά του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών της Αμαλιάδας είναι γνωστή και σημαντική. Καθώς εκεί εξυπηρετούνται οι υποθέσεις ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών των δήμων Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Περιοχές στις οποίες υπάρχει αυξημένη επαγγελματική δραστηριότητα (βιοτεχνίες, συσκευαστήρια αγροτικών προϊόντων κ.α) καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Η οποία απαιτεί και τακτική συνεργασία με το Τμήμα Μεταφορών της Αμαλιάδας.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ