Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτο «τιμόνι» εξελέγη ο Γιαν. Κανελλακόπουλος

Στο «τιμόνι» εξελέγη ο Γιαν. Κανελλακόπουλος

Φυσιολατρικός σύλλογος Λίμνης Μουριάς και Αλφειού Ποταμού

Πήρε τα «ηνία» από τον πρόσφατα εκλιπόντα Θεοδ. Δάββο

Σε νέα εποχή περνάει ο φυσιολατρικός  σύλλογος Λίμνης Μουριάς και Αλφειού Ποταμού, μετά την ομόφωνη εκλογή του οδοντίατρου κ. Γιάννη Κανελλακόπουλου στη θέση του προέδρου, ο οποίος  διαδέχτηκε στο «τιμόνι» του συλλόγου,  τον πρόσφατα εκλιπόντα Θεόδωρο Δάββο.

Ο κ. Κανελλακόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών γραμματέας του φυσιολατρικού συλλόγου, που αγωνίζεται  για την περιβαλλοντική αναβάθμιση των  δύο σημείων  ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου.

Το νέο Δ.Σ. που εξελέγη ομόφωνα στον φυσιολατρικό  σύλλογο Λίμνης Μουριάς και Αλφειού ποταμού,  απαρτίζεται ως εξής:

 -Πρόεδρος: Γιάννης Κανελλακόπουλος

-Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Λύμουρας

-Γραμματέας: Τάκης Αποστολόπουλος

-Ταμίας : Παναγιώτης Παναγούτσος

-Μέλη: Σπύρος Σιδηροκαστρίτης,  Αφροδίτη Κουτρούτσου , Θεόδωρος Χριστόπουλος

«Μέσω του κοινωνικού χαρακτήρα του συλλόγου μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον επαναπλημμυρισμό της λίμνης Μουριάς με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας και όχι μόνο. Δύναμή μας η αγάπη για τον τόπο μας» ανέφερε ο νέος πρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου.

Το επόμενο διάστημα εξάλλου πρόκειται να υπάρξουν  συναντήσεις με εμπλεκόμενους φορείς, με σκοπό την προώθηση  των ζητημάτων που αφορούν τόσο την πρ. λίμνη Μουριάς, όσο και τον Αλφειό ποταμό, τα οποία παρουσιάζουν στασιμότητα…

Στη γέφυρα του Αλφειού συγκεκριμένα πρόκειται να γίνει  συγκέντρωση,  όπου θα  καλεστούν δήμαρχοι  και άλλοι φορείς, με σκοπό  την αναμόρφωση αλλά και επέκταση του περιβαλλοντικού πάρκου.

Αυτή τη στιγμή  πλησίον από την γέφυρα του Αλφειού,  υπάρχει το μικρό παρκάκι που φέρει τη σφραγίδα του αείμνηστου Θεόδωρου Δάββου, ο οποίος  για πολλά χρόνια  αγωνίστηκε  και  για τα δύο σημεία, χωρίς όμως  το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα εν ζωή…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ