«Η Ηλεία κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821»

Με ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα το απόγευμα η διαδικτυακή εκδήλωση του δήμου Πύργου

Με τη συμμετοχή επιφανών Ακαδημαϊκών, ιστορικών και ερευνητών

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Ηλεία κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821»,  με τη συμμετοχή επιφανών Ακαδημαϊκών, ιστορικών και ερευνητών, θα διοργανώνει ο δήμος Πύργου  σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα,  με αφορμή την 200η επέτειο από την ιστορική εκείνη περίοδο.

Την εν λόγω εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι : Ανδρέας Φίλιας – Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τις εκδηλώσεις που αφορούν το 1821 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος – Δήμαρχος Πύργου, Χάρης Μικελόπουλος – Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου και  Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος- Εκπρόσωπος Ι.Μ. Ηλείας.

Κεντρικοί ομιλητές εξάλλου θα είναι οι: Δημήτριος Σταθακόπουλος (Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου – Οθωμανολόγος), Θεόδωρος Λάμπρος – Ιστορικός και Ειδικός Συνεργάτης Δήμου Πύργου σε θέματα Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού, Γεώργιος Κουρκούτας – Φιλόλογος – Ιστορικός Ερευνητής και Περικλής Καπετανόπουλος (Δημοσιογράφος – Ιστορικός Ερευνητής).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Περικλής Πατσούρης.

  • Το link από το οποίο θα μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα δημοσιευθεί σήμερα στην σελίδα του δήμου Πύργου.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ