Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτόχος η αγαστή συνεργασία

Στόχος η αγαστή συνεργασία

Σειρά επισκέψεων στα Σώματα Ασφαλείας της Ηλείας από την βοηθό Περιφερειάρχη Αγγελική Χαλιμούδρα

Επίσκεψη στην Ηλεία πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Μαρτίου η βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Αρμόδια για θέματα συνεργασίας με τα Σώματα Ασφαλείας, Αγγελική Χαλιμούδρα. Συνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση και Αθλητισμού – Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο. Καθώς και από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χρήστο Μπιλίρη.

Η κ. Χαλιμούδρα συναντήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Μάνταλο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου με τον Αντιπύραρχο Γεώργιο Κωνσταντακόπουλο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας με τον Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Χριπάτσιο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολεμικού  Αεροδρομίου Ανδραβίδας με τον Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Αντίοχο. Καθώς και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών με τον Αντιπύραρχο Ευστράτιο Πετράκη.

Μετά το τέλος των συναντήσεων η Αγγελική Χαλιμούδρα  δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να ενισχύουμε στις ανάγκες των σωμάτων ασφαλείας. Ειδικά αυτή τη στιγμή που η χώρα μας βάλλεται από την πανδημία, αλλά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Που πολλές φορές υφίστανται στην περιοχή ασκούν τεράστια πίεση στην πολιτική προστασία. Στόχος όλων, η ασφάλεια των πολιτών και η καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει».

Ο Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και τουρισμού Νίκος Κοροβέσης επισήμανε: «Είναι χρέος μας να στεκόμαστε δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας ενισχύοντας το έργο τους. Είμαστε σήμερα εδώ για να δημιουργήσουμε βάσεις και να ενισχύσουμε τη συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Όπως επιθυμεί και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης».

«Στεκόμαστε αρωγοί, καλύπτοντας τις έκτακτες ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Συνεχίζοντας την άψογη συνεργασία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στο θεσμό της Περιφέρειας και τα σώματα ασφαλείας. Αφού αποτελεί για όλους μας ύψιστη προτεραιότητα η διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού/Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ