Το «παρελθόν» του κυρίου Λυμπέρη, γίνεται ο εφιάλτης του μέλλοντός του!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

Με θλίψη, αλλά και αγανάκτηση, παρακολουθούμε το συνεχιζόμενο παραλήρημα του κ. Λυμπέρη και την απόπειρα συσκότισης των ευθυνών του, που προέκυψαν από τα Πορίσματα τόσο των Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων, όσο και των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Ο σημερινός Δήμαρχος έχει παρελθόν και τα έργα και οι ημέρες του μετατρέπονται στον εφιάλτη του μέλλοντός του.

Σε αυτόν τον κατήφορο, δεν θα τον παρακολουθήσουμε. Προτεραιότητα μας είναι η εγγύηση ολοκλήρωσης των χρηματοδοτημένων έργων που του παραδώσαμε και εξελίσσονται όλο αυτό το διάστημα με βηματισμό χελώνας.

Ο κ. Λυμπέρης επιχειρεί να μετατρέψει το προσωπικό του πρόβλημα σε πρόβλημα της πόλης. Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι και επειδή τη Δικαιοσύνη την αντιμετωπίζει αυτός και όχι κάποιος από εμάς, του συνιστούμε να είναι πιο προσεκτικός, γιατί αν συνεχίσει να συκοφαντεί, τότε τον περιμένουν κι άλλα δικαστήρια.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της. Δεν χαιρόμαστε που ο δήμος μας εξακολουθεί να έχει έναν τέτοιο Δήμαρχο, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι, όταν πάψει να ενοχλεί τη λειτουργία του Δήμου με την παρουσία του, θα βρούμε κοινό βηματισμό με όλους τους συναδέλφους, γιατί πάνω απ’ όλα στέκουν οι Θεσμοί και τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.

Δημοτική Παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ