Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Αρνητικά όλα τα rapid tests στο Λάλα

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Αρνητικά όλα τα rapid tests στο Λάλα

Την Τετάρτη νέα τεστ στο Στρέφι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα δωρεάν rapid tests (drive through) μέσα από το αυτοκίνητο στο Λάλα, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, μια δράση που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρισκόταν από τις 9 π.μ. έως τις 1 μ.μ. στον δρόμο έξω από το πρώην Δημαρχείο Λάλα. Πραγματοποιήθηκαν 56 συνολικά τεστ, όλα αρνητικά. Προκειμένου η διαδικασία να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα, υπήρχε παρουσία της ΕΛΑΣ καθ’ όλη τη διάρκεια των ελέγχων. Την επίβλεψη και τον συντονισμό είχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης, ενώ παραβρέθηκαν στη διαδικασία από το πρωί μέχρι τη λήξη της δράσης και οι Αντιδήμαρχοι Δ.Ε. Φολόης, κ. Γιάννης Αλεξανδρόπουλος και Κοινωνικής Προστασίας, κα Ρόη Αντωνοπούλου.

Όπως δήλωσε ο κ. Αρβανίτης, προσεχώς, το πρόγραμμα δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Συγκεκριμένα, η επόμενη δράση θα είναι στο Στρέφι (πλησίον Mega Bazaar), την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, από τις 9 π.μ. έως τις 1 μ.μ. όπου μπορούν να υποβληθούν σε τεστ κάτοικοι από τις Κοινότητες Στρέφι, Σμίλα -Καρούτες, Πελόπιο, Πλάτανο, Ηράκλεια και Πουρνάρι, καθώς και όσοι διερχόμενοι πολίτες το επιθυμούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ