Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤον κατακρεούργησαν τα σκυλιά!

Τον κατακρεούργησαν τα σκυλιά!

Μια απίστευτη τραγωδία είχαμε χθες το απόγευμα σε συσκευαστήριο του ηλειακού Κάμπου που βρίσκεται επί τις Ε.Ο. Πατρών-Πύργου. Το πτώμα του 56χρονου φύλακα της επιχείρησης βρέθηκε κατακρεουργημένο μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκυλιά!

Πρόκειται για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, κάτοικο Αμαλιάδας, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας στην επιχείρηση εδώ και καιρό. Ο νεκρός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μάλιστα, λόγω covid, διέμενε αρκετές φορές στο φυλάκιο της επιχείρησης για να περιορίζει τις μετακινήσεις του.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε στην είσοδο του συσκευαστηρίου διερχόμενος, περίπου στις 5:30 το απόγευμα, ωστόσο δεν κατάφερε να τον πλησιάσει αφού γύρω του είχαν μαζευτεί αγριεμένα σκυλιά. Ο διερχόμενος ενημέρωσε τις αρχές που έσπευσαν στον χώρο. Στο σημείο μετέβησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Μάνδαλος, ιατροδικαστής από την Πάτρα και άλλοι αστυνομικοί προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση. Όπως κατέδειξε ο ιατροδικαστής τα άκρα του 56χρονου είχαν κατακρεουργηθεί από σκυλιά. Πλέον, αναμένεται η νεκροτομή να δείξει εάν ο θάνατος προηγήθηκε της επίθεσης των σκυλιών ή προκλήθηκε από αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ