Γιορτή Φράουλας στη Νέα Μανολάδα
Όλα είναι έτοιμα για την απόλυτη γιορτή του καλοκαιριού, την 12η Γιορτή Φράουλας στη Νέα Μανολάδα! Φέτος με… διπλή γιορτή!
Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, στις 22:00, θα στηθεί στο Δημοτικό Σχολείο ένα μεγάλο παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, δροσερά κεράσματα και μαρμελάδα φράουλα, ενώ την Κυριακή 22 Ιουνίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο event!
O Σύλλογος ΕλπίΖΩ έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο με δράσεις για τους μικρούς μας φίλους, workshop ζαχαροπλαστικής από την Ελένη Καπνιά, παρουσίαση παραδοσιακών χορών και φυσικά… μια πανδαισία από φράουλες! Γλυκά, παγωτά, κοκτέιλ, μαρμελάδες, δεκάδες κεράσματα, όλα προετοιμασμένα με αγάπη από τα μέλη του Συλλόγου και όλο το χωριό! Η βραδιά θα κλείσει μουσικά με τον μοναδικό DJ Giannis Fournomitis στα decks.
Μην το χάσετε!
Η Γιορτή Φράουλας πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
