Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα η συζήτηση για ΑΕΙ και ευρωεκλογές

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα η συζήτηση για ΑΕΙ και ευρωεκλογές

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΦ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ
Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Υφυπουργού Εργασίας κ. Βασίλη Σπανάκη με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Στάθη Καννή χθες το μεσημέρι στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.
Ο κ Σπανάκης έφθασε στο δημαρχείο μαζί με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο και τον Βουλευτή της ΝΔ από την Μεσσηνία κ. Περικλή Μαντά, όπου τους υποδέχθηκε ο κ. Καννής με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Μεσσαλά, τους Αντιδημάρχους Νώντα Κυριαζή και Θοδωρή Κόρδα, τους Προέδρους του Δημ. Λιμ. Ταμείου Κώστα Νικολούτσο και Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Βασίλη Λιακόπουλο καθώς και άλλους.
Ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της συζήτησης τόνισε την αναγκαιότητα της λειτουργίας Πανεπιστημιακής Σχολής, αναφέροντας πως η Ηλεία είναι ο μοναδικός νομός που δεν διαθέτει Α.Ε.Ι.
Ο Κ. Καννής θύμισε ότι ακόμα και ο πρωθυπουργός είχε παραδεχτεί πως τελέστηκε αδικία σε βάρος Πύργου και Αμαλιάδος όταν έκλεισαν τα τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Από την πλευρά του κ. Σπανάκη επισημάνθηκε η σημαντικότητα των ευρωεκλογών για τον μέλλον της Ελλάδος καθώς και ότι οι πολίτες θα πρέπει να δώσουν μία ισχυρή εντολή στη ΝΔ για να μπορεί να διαπραγματευτεί ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ