Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔ. Νικολακόπουλος: Δήλωση παραίτησης από τη θέση Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης

Δ. Νικολακόπουλος: Δήλωση παραίτησης από τη θέση Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης

Την παραίτηση του από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλε ο Δημήτρης Νικολακόπουλος. Στην επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανπάπτυξης αναφέρει μεταξύ άλλων: “Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη, Τις τελευταίες μέρες διαδίδονται ανυπόστατες φήμες που αναφέρονται στο πρόσωπο μου και προσβάλουν ιδιαίτερα την ηθική μου υπόσταση. Είναι προφανές ότι η διαδρομή, το ήθος και οι αρχές μου, δεν μου επιτρέπουν να αιωρούνται αυτές οι φήμες μέχρι να ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ωστόσο, καθώς δεν θα ήθελα, επουδενί, όσα αφορούν στο πρόσωπό μου να τραυματίσουν την Περιφερειακή Αρχή και το έργο της, όπως και την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στο πρόσωπό μου, παρακαλώ δεχτείτε την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, παραμένοντας Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας όπως με εξέλεξαν οι πολίτες της Ηλείας.

Υ.Γ.: Επειδή από κάποιους κακόβουλους, η παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη μπορεί να εκληφθεί ως παραδοχή ή ενοχή, δηλώνω κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι ο ΜΟΝΟΣ λόγος είναι η διαφύλαξη της παράταξής μας και των αξιών που αυτή πρεσβεύει καθώς και η ηθική μου αποκατάσταση.

Με εκτίμηση, Δημήτρης Γεωργίου Νικολακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ


Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336

Warning: Undefined array key 0 in /home/protinews/public_html/wp-content/plugins/text-to-audio/includes/TTA_Helper.php on line 336