Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπιστάτης «βασανιστής» στην Ηλεία – Είχε κάνει τον βίο αβίωτο σε εργάτες

Επιστάτης «βασανιστής» στην Ηλεία – Είχε κάνει τον βίο αβίωτο σε εργάτες

Xρησιμοποιώντας σωματική και ψυχολογική βία ο επιστάτης παρακρατούσε παράνομα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τους επέβαλε να εργάζονται χωρίς να τους πληρώνει.

Το βίο αβίωτο σε εργάτες είχε κάνει ένας αλλοδαπός επιστάτης σε αγροτική ιδιοκτησία, που βρίσκεται στην περιοχή Ψάρι Ηλείας. Τους τελευταίους δύο μήνες, χρησιμοποιώντας σωματική και ψυχολογική βία παρακρατούσε παράνομα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τους επέβαλε να εργάζονται σε αγροτικές εργασίες δίχως να τους καταβάλει το συμφωνημένο αντίτιμο.

Το αντίτιμο αυτό ο ιδιοκτήτης της αγροτικής καλλιέργειας κατέβαλλε στον τραπεζικό λογαριασμό του, προκειμένου στην συνέχεια να προβεί στην μισθοδοσία των εργατών.

Ο 45χρονος επιστάτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Πάτρας μετά από καταγγελία των τεσσάρων ομοεθνών του. Όπως ανέφεραν οι εργάτες, τις βραδινές ώρες της 18ης Μαρτίου 2024, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του δράστη από τον χώρο που κατοικούν, αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν πεζοί προς την πόλη των Πατρών, όπου έφτασαν τις πρωινές ώρες της 19ης Μαρτίου.

Τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή Ψάρι Ηλείας, κατά την οποία εντοπίσθηκε ο δράστης.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον δράστη, βρέθηκαν τα Δελτία Ταυτότητας τριών εκ των τεσσάρων παθόντων καθώς και το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ