Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑύριο το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο Νίκο Αναστόπουλο

Αύριο το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο Νίκο Αναστόπουλο

Ταυτοποιήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία η σορός που εντοπίστηκε στον Αλφειό

*Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα τον αποχαιρετήσουν στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο Καταράχι

Η τελευταία πράξη του δράματος, γράφεται αύριο καθώς συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα κληθούν να αποχαιρετήσουν τον 49χρονο Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος τόσο άδικα χάθηκε το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, όταν τα ορμητικά νερά του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας) στο Πλόυτοχώρι, παρέσυραν το όχημα του. Για περισσότερες από σαράντα ημέρες οι δικοί του άνθρωποι αναζητούσαν κάποιο ίχνος του Νίκου. Δυνάμεις της πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το μήκος του υδατορέματος της Κόβιτσας ακόμα και έως το φράγμα Φλόκα με την ελπίδα ότι θα εντόπιζαν το Νίκο. Σε μία απέλπιδα προσπάθεια εντοπισμού του 49χρονου, η οικογένεια του είχε ζητήσει και την συνδρομή της Ομάδας Anubis K9P όπου με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτένισαν» μάταια όλη τη περιοχή, ενώ πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε έρευνα ακόμα και στις εκβολές του ποταμού Αλφειού, στην παραθαλάσσια περιοχής της Μούτελης καθώς υπήρχαν πληροφορίες για την ύπαρξη πτώματος…!
Η σορός ωστόσο του άτυχου Νίκου εντοπίστηκε, την περασμένη Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το φράγμα Φλόκα στην περιοχή της Αλφειούσας, εντός της κοίτης του ποταμού Αλφειού, από βοσκό και άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές.
Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 49χρονου Νίκου, ενώ παράλληλα κρίθηκε αναγκαία και η λήψη γενετικού υλικού για την ταυτοποίηση του θανόντα, παρά το γεγονός ότι όλα τα στοιχεία οδηγούσαν στον άτυχο Νίκο.
Χθες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, και μετά την επιβεβαίωση του DNA παραδόθηκε η σορός του άτυχου Νίκου στους συγγενείς προς ενταφιασμό. Σήμερα στις 3:30 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου, γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος, καθώς συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα κληθούν να αποχαιρετήσουν τον Νίκο, που τόσο άδικα και πρόωρα χάθηκε από τη ζωή.
Η συντακτική ομάδα της «Πρώτης» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Νίκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ