Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣύσκεψη για την πορεία κατασκευής της Πατρών – Πύργου

Σύσκεψη για την πορεία κατασκευής της Πατρών – Πύργου

Πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

*Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των αναδόχων εταιρειών, παρουσίασαν διεξοδικά την πορεία του κορυφαίου για την περιοχή έργου, που αποτελεί «όνειρο» δεκαετιών, το οποίο όπως προέκυψε εξελίσσεται ομαλά και ενδεχομένως ταχύτερα από το χρονοδιάγραμμα, χάρη στην καλή συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπου Μπονάνου και του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας στην Πάτρα, με αντικείμενο συζήτησης την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Πύργου. Στη σύσκεψη, πέραν του κ. Μπονάνου και του κ. Αλεξόπουλου, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Γεώργιος Βεσκούκης (Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας και Αλιείας) και κ. Ανδρέας Μπουχέλος (Έργων και Πολεοδομίας), οι κ.κ. Ιπποκράτης Θεοδώρου και Μανώλης Σφυρογιαννάκης εκπροσωπώντας την κοινοπραξία «Άπιον Κλέος», ο Διευθυντής και ο Μηχανικός έργου της «Άβαξ Α.Ε.» κ. Γεώργιος Κολομόνδος και Αντώνιος Σπυρόπουλος αντίστοιχα και ο Πολιτικός Μηχανικός και Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Ιωάννης Πετρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των αναδόχων εταιρειών, παρουσίασαν διεξοδικά την πορεία του κορυφαίου για την περιοχή έργου, που αποτελεί «όνειρο» δεκαετιών, το οποίο όπως προέκυψε εξελίσσεται ομαλά και ενδεχομένως ταχύτερα από το χρονοδιάγραμμα, χάρη στην καλή συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων.

Παράλληλα βεβαίως, τέθηκαν διάφορα θέματα που προκύπτουν και κυρίως αυτά των συνδέσεων του αυτοκινητοδρόμου με αναπτυξιακά σημεία της περιοχής, ενώ επιπλέον κεντρικά σημεία διαλόγου, αποτέλεσαν η διευκόλυνση των κατοίκων και η ελαχιστοποίηση των παρεπομένων προβλημάτων. Όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν ζητήματα που η τοπική αυτοδιοίκηση, ομόφωνα, θα διεκδικήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ