Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓαστούνη:Έκκληση βοήθειας για τον 18χρονο Γιάννη

Γαστούνη:Έκκληση βοήθειας για τον 18χρονο Γιάννη

Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Παιδική Χαρά»

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Παιδική Χαρά» απευθύνει έκκληση βοήθειας για τον 18χρονο Γιάννη από τη Γαστούνη.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
«Πριν δυο χρόνια όλοι μαζί σώσαμε τον Γιάννη βοηθώντας για το χειρουργείο που χρειαζόταν να κάνει !!! Η οικογένεια του πριν λίγες ημέρες μας κάλεσε ζητώντας για ακόμη μια φορά την βοήθεια μας γιατί δυστυχώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση του Γιάννη μετά τα χειρουργεία .
“Ζητήσαμε βοήθεια για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια για το Γιάννη μας . Τότε μετά από μία δύσκολη μάχη για να μείνει στην ζωή, πέσαμε στην ανάγκη να ζητήσουμε βοήθεια από όλους εσάς και σας ευχαριστούμε όλους γιατί με τη βοήθεια σας ο Γιάννης τα κατάφερε.

Ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του , έχουμε κάνει επέμβαση και στο δεξί τού μάτι , κάναμε φυσικοθεραπεία , κάναμε πισίνα όμως εδώ και λίγο καιρό τα έχουμε σταματήσει επειδή δεν έχουμε την δυνατότητα να πηγαίνουμε στην Πάτρα 3 φορές την εβδομάδα . Δεν έχουμε τα μέσα , μέχρι εδώ φτάσαμε , δεν μπορούμε άλλο , τα έξοδα παρά πολλά , προσπαθούμε με την δουλειά πού κάνουμε αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις θεραπείες πού χρειάζονται για το Γιάννη . Κάνουμε βήματα , έχουμε πολλές ελπίδες όσο μπορούσαμε κάναμε τα πάντα όμως τώρα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και ζητάμε την βοήθεια όλων για να συνεχίσουμε τις θεραπείες του Γιάννη. Μας βοηθήσατε μία φορά και σας είμαστε ευγνώμων γιατί με την δική σας αγάπη και φιλανθρωπία έφτασε ο Γιάννης σε αυτό το σημείο έκανε βήματα μπροστά και εμείς ήμασταν πολύ χαρούμενοι ! Μας αποδείξατε με την πράξη σας ότι σε αυτόν τον αγώνα είσαστε δίπλα μας και το ευχαριστώ μας είναι λίγο για το καλό που κάνατε! Σας ζητάμε λοιπόν , για άλλη μία φορά βοήθεια για να μπορέσει ο Γιάννης να σταθεί στα πόδια του γιατί είναι ένα νέο παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα !”.
Το κάναμε πριν δυο χρόνια … Τον σώσαμε και του δώσαμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο … Ας το κάνουμε ξανά ! Είναι στο χέρι μας !
Όπως κάθε φορά , για να υπάρχει διαφάνεια , τα τηλέφωνα των γονιών για άμεση επικοινωνία
Δημήτρης : 6970064313
Ελεονώρα : 6987789627
Κάνουμε όλοι κοινοποίηση !!! Οποίος μπορεί βοηθάει με μια δωρεά στον ειδικό λογαριασμό !!!
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ
Με βάση τη νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS :Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ