Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤην Τετάρτη στην Αμαλιάδα: Μαζική κινητοποίηση ενάντια στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου

Την Τετάρτη στην Αμαλιάδα: Μαζική κινητοποίηση ενάντια στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου

*Κλειστά τα καταστήματα της πόλης με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας

Μαζική κινητοποίηση ενάντια στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί όλοι οι φορείς της πόλης μαζί με τον Δικηγορικό Σύλλογο και τον Δήμο Ήλιδας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο των Δικαστηρίων. Παράλληλα, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας τα καταστήματα στην Αμαλιάδα θα παραμείνουν κλειστά αύριο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας
Η απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας έχει ως εξής: «Ύστερα από την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/01/2024 με αφορμή το σχέδιο νόμου για την κατάργηση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας θα συμμετάσχει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11:00 π.μ. έξω από το κτίριο των Δικαστηρίων. Για το λόγο αυτό την Τετάρτη ύστερα από απόφαση των παρευρισκόμενων μελών τα καταστήματά μας θα παραμείνουν κλειστά και καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν το βροντερό παρόν στο χώρο των Δικαστηρίων.
Για τον εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας
Ο Πρόεδρος
Νικολόπουλος Φώτιος».

Το Εργατικό Κέντρο Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας
Ανακοίνωση για την συμμετοχή του στην κινητοποίηση εξέδωσε και το Εργατικό Κέντρο Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το Εργατικό Κέντρο Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας συμπαρίσταται και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας για το κλείσιμο του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας καθώς και για το κλείσιμο των Ειρηνοδικείων Γαστούνης και Μυρτουντίων.
Για τούτο προκηρύσσει 24ωρη Απεργία την Τετάρτη 31 Γενάρη .
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η Πρόεδρος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ