Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας πραγματοποιήθηκαν χθες οι τελετές παραλαβής – παράδοσης

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας πραγματοποιήθηκαν χθες οι τελετές παραλαβής – παράδοσης

Αλλαγή σκυτάλης και συνένωση δυνάμεων

*Ν. Κοροβέσης: «Να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι θα προσπαθήσουμε από κοινού όλοι μαζί να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για το τόπο»

Τελετή παράδοσης – παραλαβής είχαμε χθες στην Π.Ε. Ηλείας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Βασίλης Γιαννόπουλος παρέδωσε τα «ηνία» την διοίκησης της Π.Ε. Ηλείας στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκο Κοροβέση. Ακολούθησε η τελετή παράδοσης παραλαβής από το Νίκο Κοροβέση προς τους νέους αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού

Παναγιώτη Μπράμο και Τουρισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο.

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα
Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης- παραλαβής από τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας- νέο Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Βασίλη Γιαννόπουλο προς το νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκο Κοροβέση.
«Παρέδωσα σήμερα και τυπικά, στον φίλο και συνάδελφο, στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας κ.Κοροβέση. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, καθώς και να επιτύχει τους στόχους που θα θέσει, τόσο ο ίδιος όσο και η Περιφερειακή Αρχή και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης. Η συνεργασία που είχαμε θεωρώ ότι θα είναι – και πρέπει να είναι – πιο έντονη το επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι κι εγώ αναλαμβάνω ένα εξαιρετικά σημαντικό και νευραλγικό πόστο, αυτό του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων της ΠΔΕ. Το ζητούμενο είναι, μέσα από τα νέα μας καθήκοντα να ωφεληθεί και να βγει κερδισμένος ο τόπος μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Β. Γιαννόπουλος.
Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Ν. Κοροβέσης τόνισε: «Είναι μία σημαντική ημέρα η σημερινή, μα συνάμα και μία μέρα ευθύνης. Μία παρακαταθήκη, από τον εξαιρετικό συνάδελφο Βασίλη Γιαννόπουλο όπου είναι και μεγάλη ευθύνη να συμπορευτούμε μαζί. Να ευχαριστήσω το Νεκτάριο Φαρμάκη για τη νέα αρμοδιότητα ως αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας αλλά και να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι θα προσπαθήσουμε από κοινού όλοι μαζί να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για το τόπο. Είναι σημαντικές οι συνέργειες και οι συνεργασίες και ένας από τους ανθρώπους που πρέπει να συνεργαστούμε στενά είναι ο Βασίλης Γιαννόπουλος που αναλαμβάνει τα έργα και τις υποδομές και πρέπει να εργαστούμε για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για τον απλό πολίτη της Ηλείας».

Ο. Μπράμος: «Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι πλούτος»
Ακολούθησε η τελετή παραλαβής- παράδοσης από τον Ν. Κοροβέση στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Παναγιώτη Μπράμο.
«Είναι μία σπουδαία ημέρα η σήμερα καθώς μετά από τέσσερα χρόνια θητεία στο τιμόνι του Πολιτισμού παραδίδουμε σε έναν άξιο συνάδελφο και έναν καλό φίλο τον Παναγιώτη Μπράμο. Νομίζω ότι αυτό που αξίζει περισσότερο είναι το τι θα γίνει από εδώ και πέρα και πιστεύω ότι ο Παναγιώτης Μπράμος θα τα πάει εξαιρετικά καθώς είναι κάτι το οποίο του ταιριάζει, το θέλει και είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος». τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Κοροβέσης. Από την πλευρά του, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Παναγιώτης Μπράμος σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αγαπητό φίλο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκο Κοροβέση για τα καλά του λόγια. Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι πλούτος και όταν μιλάμε για πολιτισμό της Δυτική Ελλάδα, την Ολυμπιακή Γη μπορούμε να καταλάβουμε τι υπεραξία δίνει αυτό στην περιοχή μας. Αυτό το οποίο μπορώ να δεσμευτώ σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας είναι ότι θα αγωνιστώ με μεθοδικότητα ώστε ο τομέας αυτός να δημιουργήσει εξωστρέφεια».

Δ. Νικολακόπουλος: «Η Ηλεία είναι ένας τόπος με παγκόσμια ακτινοβολία»
Η «σκυτάλη» του τουρισμού, πέρασε από το Νίκο Κοροβέση στον Δημήτρη Νικολακόπουλο. Χθες πραγματοποιήθηκε και η τελετή παράδοσης παραλαβής, με το Ν. Κοροβέση να επισημαίνει «Παραδίδω τη «σκυτάλη» σήμερα του νευραλγικού πόστου του Τουρισμού, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που αφορά όχι μόνο την Δυτική Ελλάδα αλλά κυρίως την Ηλεία με την ολυμπιακή γη και μπορεί να γίνει μεγάλη δουλειά προκειμένου να προσελκύσουμε τουρίστες, να προσελκύσουμε ακόμα και επενδυτές για να πάει η Ηλεία και η Δυτική Ελλάδα ένα βήμα παραπάνω. Είμαι περήφανος που την σκυτάλη αυτή τη δίνω στον καλό μου συνάδελφο Δημήτρη Νικολακόπουλο. Συνεργαστήκαμε άψογα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. θεωρώ ότι και με την καινούργια μου ιδιότητα και την δική του νέα ειδικότητα θα συνεργαστούμε ακόμα καλύτερα για να πάμε την Ηλεία ακόμα ψηλότερα. Δημήτρη καλή επιτυχία». Από την πλευρά του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού επεσήμανε: «Είμαστε σήμερα εδώ σε μία τελετή παράδοσης παραλαβής. Παράδοσης από το φίλο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας και πρώην Τουρισμού. Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη για την τιμή που μου έκανε ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο της τουριστικής ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας. οφείλω να αναγνωρίσω ότι τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν έγινε μία σπουδαία δουλειά και παραλαμβάνω κάτι πάνω στο οποίο θα εργαστούμε για να του δώσουμε ένα επιπλέον βήμα μία νέα προοπτική καθώς βρισκόμαστε σε έναν τόπο, στην Δυτική Ελλάδα, στην Ηλεία, σε έναν από τους ομορφότερους τόπους της Ελλάδας και έχουμε τα εχέγγυα και τις περγαμηνές καθώς έχουν διαμορφωθεί έτσι οι καταστάσεις ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να μιλάμε για μεγάλη τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή μας. Σίγουρα θα υπάρχει συνεργασία και με τις υπηρεσίες και με τους φορείς, αλλά και με τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ηλείας Νίκο Κοροβέση γιατί η Ηλεία μας αξίζει τα καλύτερα, γιατί η Ηλεία είναι ένας τόπος με παγκόσμια ακτινοβολία. Έτσι θα πρέπει να την βλέπουμε και να εργαζόμαστε ώστε να δώσουμε στον τόπο αυτό, αυτό που πραγματικά του αξίζει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ