Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Σάρωμα» Γιάννη Λέντζα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

«Σάρωμα» Γιάννη Λέντζα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Δήμαρχος ξανά με ποσοστό που αγγίζει το 70%

Με το συντριπτικό ποσοστό που αγγίζει το 70% , το μεγαλύτερο που έλαβε σε αυτές τις εκλογές υποψήφιος Δήμαρχος στην Ηλεία, ο Γιάννης Λέντζας παραμένει στο τιμόνι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Με ενισχυμένη εντολή και ψήφο εμπιστοσύνης ο Γιάννης Λέντζας συνεχίζει για άλλα πέντε χρόνια Δήμαρχος!

Το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο το θετικό αποτύπωμα της Δημοτικής του Αρχής στην διάρκεια της τετραετίας, μέσα από συστηματική δουλειά και αγάπη για τον τόπο του.

Η χθεσινή βραδιά των πανηγυρισμών για τον Γιάννη Λέντζα ξεκίνησε από την Ανδραβίδα, συνεχίστηκε στα Λεχαινά και κατέληξε στη Βάρδα όπου πλήθος κόσμου των υποδέχθηκε με εκδηλώσεις λατρείας!

Μάλιστα, στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Λέντζα μετέβη και ο Βασίλης Τσιρίκος που του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη του. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η τούρτα γενεθλίων για την σύζυγο του Γιάννη Λέντζα, Κατερίνα Κατσανάκη που γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο!

Στην χθεσινή του δήλωση ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης τόνισε: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους δημότες! Και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν! Η συντριπτική πλειοψηφία των  πολιτών έδειξε πως αναγνωρίζει το έργο μας και ζητά να συνεχίσει ο Δήμος μας σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία! Το μεγάλο ποσοστό της αποδοχής μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά επίσης μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη! Οι δημότες περιμένουν πολλά από εμάς και από αύριο (σ.σ. σήμερα) είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ