Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Νεκτάριου Φαρμάκη

291

«Η Δυτική Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει σε τίποτα την Δυτική Ελλάδα του 2019»

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε χθες βράδυ στην τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στον Πύργο. Η υποδοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιου Νεκτάριου Φαρμάκη ήταν θερμότατη, καθώς «πνίγηκε» στις αγκαλιές των υποστηρικτών του!

Ο κ. Φαρμάκης συνομίλησε με τους πολίτες για τα έργα και τις δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Ηλεία και όπως τόνισε στην ομιλία του: «Η Δυτική Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει σε τίποτα την Δυτική Ελλάδα του 2019! Το αποτυπώνουν όλα τα στοιχεία. Με έργα και όχι λόγια καταφέραμε να είμαστε εδώ!».

Ο Ν. Φαρμάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του τόνισε μεταξύ άλλων: «Είχα πει και τότε το 2019 πως ήταν νίκη όλης της Δυτικής Ελλάδας, το ίδιο λέω και τώρα! Είμαι πολύ περήφανος που θυμάμαι ποιος είμαι και από που ξεκίνησα. Περήφανος που μπορώ να λέω τα ίδια! Περήφανος που δεν πρόδωσα τις αρχές μου». Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας επεσήμανε ότι μέσα στο διάστημα που πέρασε η Δυτική Ελλάδα έγινε από  παράδειγμα προς αποφυγή γίναμε παράδειγμα προς μίμηση.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Ν. Φαρμάκης στη συνεργασία που υπήρξε με όλους τους δήμους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και κατ επέκταση και της Ηλείας σημειώνοντας: «Σταθήκαμε στο πλευρό όλων των Δήμων. Έχουμε καταφέρει πολλά βήματα, αλλά απομένουν ακόμα περισσότερο». Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κατέβαλε η Περιφερειακή Αρχή για την υλοποίηση μεγάλων έργων εθνικής σημασίας υπογραμμίζοντας: «Δεν θα σταματήσουμε ούτε με την Πατρών-Πύργου μέχρι ο δρόμος να φτάσει στη Μεσσηνία και στην Αρχαία Ολυμπία. Η Δυτική Ελλάδα των ανισοτήτων έχει τελειώσει. Σήμερα, η Δυτική Ελλάδα έχει τρεις νομούς που αντιμετωπίζεται με ισότητα και δικαιοσύνη… Σας το λέει αυτό ένας Αιτωλοακαρνανας που έκανε την Ηλεία δεύτερο σπίτι του».

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Καράτουλα και την Αμαλιάδα.