Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔύσκολες ώρες για την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας  Μαρία Μπίλια...

Δύσκολες ώρες για την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας  Μαρία Μπίλια – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Αγησίλαου Μπίλια σε ηλικία 78 ετών. Ο Αγησίλαος Μπίλιας ήταν πατέρας της προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας- γνωστής δικηγόρου Μαρίας Μπίλια ενώ είχε μία ακόμα κόρη τη Ζωή.

Γεννημένος στην Καθολική Γαστούνης στις 4/1/1945, συνταξιούχος Αστυνομικός προερχόμενος από την παλιά Χωροφυλακή, ο Αγησίλαος Μπίλιας παντρεύτηκε την Γιώτα Βασιλοπούλου του Παναγιώτη και της Ζωής και απέκτησαν δύο παιδιά: Την Μαρία και την Ζωή. Είχε ακομα δύο αδελφούς: τον Γεώργιο (1947) και τον Διονύσιο (1948).

Διετέλεσε εκκλησιαστικός επίτροπος στην Καθολική, καθώς και Δημοτικός Σύμβουλος τις περιόδους 1994-98, 2003-06 (Δήμαρχος Κ. Λούρμπας) και 2007-10 (Δήμαρχος Αλ. Καστρινός), όπου έγινε και Αντιδήμαρχος καθαριότητας.

Η υγεία του 78χρονου είχε επιβαρυνθεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα ωστόσο ο ίδιος δεν άντεξε και έφυγε χθες αργά το βράδυ από τη ζωή. Συγγενείς γνωστοί και φίλοι αναμένεται να πουν σήμερα το ύστατο χαίρε στον Αγησίλαο Μπίλια στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Καθολική Γαστούνης  σήμερα Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα. Η συντακτική ομάδα της «Πρώτης» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του θανόντος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ