Αύριο η 5η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας

96

Γιορτή με καλεσμένους όλους τους πολίτες!

Διοργάνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Κάλεσμα Νικολόπουλου-Λυμπέρη προς τον κόσμο να αγκαλιάσει την 5η Λευκή Νύχτα και να επισκεφθεί την Αμαλιάδα

Μία αξέχαστη νύχτα μας υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας για αύριο Σάββατο στην Αμαλιάδα, καθώς διοργανώνει την 5η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ξεκινά στις 20:00 έως τις 03:00, ενώ πολλές εκπλήξεις και μεγάλες εκπτώσεις περιμένουν τους επισκέπτες, με τη βραδιά να κορυφώνεται με την μεγάλη συναυλία των Onirama στο κέντρο της πόλης.

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Φώτης Νικολόπουλος, μαζί τα με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. καθώς και ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης έκαναν κάλεσμα προς τον κόσμο να αγκαλιάσει την 5η Λευκή Νύχτα και να επισκεφθεί την Αμαλιάδα.

Φ. Νικολόπουλος: «Διοργανώνουμε μια γιορτή»

 «Το Σάββατο 19 Αυγούστου σας υποδεχόμαστε για την 5η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Από την πλευρά μας, σαν Εμπορικός Σύλλογος διοργανώνουμε μια γιορτή όπου καλεσμένοι θα είναι όλοι οι πολίτες του Νομού, καθώς και όλοι επισκέπτες που βρίσκονται στην περιοχή μας. Έχουμε φροντίσει να έχουμε ντύσει την βραδιά μας με πλούσια μουσική με κεντρικό καλεσμένο το Venus FM και άλλες εκδηλώσεις, παράλληλα με τη μεγάλη μας συναυλία στις 23:30 με τους Onirama. Θα έχουμε και άλλες δράσεις, νωρίτερα στην πλατεία Μπελογιάννη όπου θα μας τιμήσει με την παρουσία της η Κάτια Σαμαντζή και θα έχουμε και το γυμναστήριο Αθλοκίνηση καθώς και το κομμωτήριο Δημιουργίες που θα κάνει μια παρουσίαση. Σαν καταστήματα και σαν έμποροι έχουμε ετοιμάσει εκπτώσεις μεγαλύτερες από τις προηγούμενες χρονιές, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Εξάλλου μέρος αυτής της κοινωνίας είμαστε και αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στην κάθε οικογένεια. Γι αυτό τον λόγο όλοι οι συνάδελφοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με χαμόγελο, με χαρά, να διασκεδάσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε!», τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Φώτης Νικολόπουλος.

Γ. Λυμπέρης: «Ο Δήμος Ήλιδας στηρίζει την 5η Λευκή Αμαλιάδας»

Ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιτυχία της διοργάνωσης. «Η Λευκή Νύχτα θεσμοθετήθηκε πλέον, είναι μία πολύ επιτυχημένη γιορτή και χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται και γίνεται καλύτερη. Σαφέστατα έχει την αποδοχή της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου αλλά και ολόκληρης της Ηλείας να δώσουν το παρών, γιατί όντως θα είναι μία ονειρική νύχτα» δήλωσε ο κ. Λυμπέρης και έκανε αναφορά και στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης, με την συναυλία των Onirama αλλά και την παρουσία της γνωστής και αγαπημένης Κάτιας Σαμαντζή.  «Οι συμμετοχές των ντόπιων καλλιτεχνών, είναι που δίνουν το κάτι παραπάνω σε αυτές τις εκδηλώσεις» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Φυσικά το κίνητρο στην Λευκή Νύχτα είναι οι εκπτώσεις και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα είναι εμφανές και έντονο, με πραγματικές εκπτώσεις από τον εμπορικό κόσμο της Αμαλιάδας. Αυτό άλλωστε είναι το ‘αλάτι’ σε αυτές τις εκδηλώσεις, το δια ταύτα για να μείνουν ικανοποιημένοι οι επισκέπτες» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση, η οποία όπως είπε την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη, έχει καθιερωθεί άλλωστε, και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους.

Γ. Γεωργακόπουλος: «Ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και να διασκεδάσει»

Από την πλευρά του ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Γιάννης Γεωργακόπουλος, τόνισε: «Πιστεύουμε πως είναι μία ακόμα επιτυχημένη Λευκή Νύχτα, καθώς περιμένουμε πολύ κόσμο να κατακλύσει την πόλη μας. Πιστεύω πως οι εκπτώσεις θα είναι καλές, ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και να διασκεδάσει και να μην ξεχνάμε πως μετά τη Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα ο κόσμος μπορεί να συνεχίσει την διασκέδασή του στην Κουρούτα!».