Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Υπεγράφη η σύμβαση ανακατασκευής του κεντρικού δρόμου κοινότητας Λασταιΐκων

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Υπεγράφη η σύμβαση ανακατασκευής του κεντρικού δρόμου κοινότητας Λασταιΐκων

Τη σύμβαση ενός πολύ σημαντικού έργου για την κοινότητα Λασταιΐκων υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Πρόκειται για «έργα βελτίωσης οδικού δικτύου οδοποιίας Δ.Ε. Πύργου», προϋπολογισμού 72.973,30 ευρώ, που στην προκειμένη περίπτωση αφορά την ανακατασκευή – βελτίωση του κεντρικού δρόμου της κοινότητας.

Ο κ. Αντωνακόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας του έργου «Κατασκευαστική Ε.Ε.», Μαρία Τζάνα, παρουσία και του αντιδημάρχου Τεχνικών υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλου, κι όπως αναφέρθηκε η έναρξη των εργασιών θα γίνει άμεσα, καθώς και η υλοποίηση στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

Συνεχίζονται έτσι οι σημαντικές και πολύ απαραίτητες παρεμβάσεις στις κοινότητες του Δήμου, με το διαρκές ενδιαφέρον να είναι αντίστοιχο των προβλημάτων και του πληθυσμού. Παρά τους περιορισμένους πόρους, ο προγραμματισμός και οι ενέργειες είναι συνεχείς για δίκαιη και χρήσιμη κατανομή αυτών, μέσα από μια ορθολογική χρήση.

Το συγκεκριμένο έργο ήταν ένα πάγιο αίτημα της κοινότητας και των κατοίκων, απαραίτητο για ένα μεγάλο και αναπτυσσόμενο δημοτικό διαμέρισμα με τον κεντρικό του δρόμο να αποτελεί σημείο αναφοράς.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ