Πανελλαδικές εξετάσεις 2023:  Οι επιτυχίες στην Ηλεία συνεχίζονται…

2463

Δεκάδες ήταν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων που κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους ενώ αρκετοί εξ αυτών κατάφεραν να δουν το όνομα τους ανάμεσα στους αριστούχους.

Η Παρασκευή (Εβίτα) Αντωνοπούλου από το 4ο ΓΕΛ Πύργου συγκέντρωσε 18.700 μόρια και σαφώς νοιώθει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα: «Είμαι ικανοποιημένη με τη βαθμολογία μου. Πιστεύω ότι ήταν αποτέλεσμα μεθοδικού διαβάσματος και της συμπαράστασης της οικογένειας και των καθηγητών μου τους οποίους ευχαριστώ για τα εφόδια που μου έδωσαν».

Ο Γιώργος Στάμος από το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας είδε και ο ίδιος να γίνονται τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα. « Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά με μεθοδικό διάβασμα και προγραμματισμό κατάφερα να συγκεντρώσω 17200 μόρια . Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας καθώς και την οικογένεια μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή δύναμη, σε όποιο δρόμο και να ακολουθήσουν στη ζωή τους. Εισάγομαι στην σχολή Πυροσβεστών που είναι και η πρώτη επιθυμία μου».

Ο Αθανάσιος Κόλλας από το ΓΕΛ Ζαχάρως κάνει και εκείνος όνειρα για το μέλλον του καθώς ο Μ.Ο. της βαθμολογίας του ήταν 17,13. «Σε γενικές γραμμές φέτος τα θέματα ήταν πολύ απαιτητικά. Ένας μαθητής έπρεπε να έχει προετοιμαστεί πάρα πολύ για να ανταπεξέλθει στη δυσκολία των θεμάτων. Εγώ σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στόχος μου είναι να περάσω Πληροφορική, στην ΑΣΟΕ, ή στο Α.Π.Θ. Οι θυσίες που έκανα, είτε με φίλους, εξόδους και άλλες δραστηριότητες δεν πήγαν χαμένες. Έτσι κι αλλιώς τώρα αρχίζουν όλα».