Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι πρώτοι των πρώτων στην Ηλεία

Οι πρώτοι των πρώτων στην Ηλεία

1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Βασίλης Λαμπαούνας,  19.060

Είμαι χαρούμενος και σίγουρα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, μετά από μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική στην οποία τήρησα πρόγραμμα χωρίς υπερβολές. Στόχος μου είναι η Ιατρική και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει, συγκρίνοντας πάντα με τις περσινές βάσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε αυτόν τον αγώνα αλλά και τους καθηγητές μου, τόσο στο 1ο Λύκειο οσο και στο φροντιστήριο. Εύχομαι στις επόμενες γενιές υποψηφίων καλή επιτυχία και σε όλους τους συμμαθητές μου να έχουν πετύχει τους στόχους τους. Και αν όχι, να θυμούνται ότι η προσπάθεια μετράει!

Δανάη Μαυρομάτη, 18.075

Είμαι πολύ χαρούμενη για την επίδοση μου, ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν τελικά. Στόχος μου ήταν η πληροφορική την οποία και πιάνω με τους βαθμούς που έγραψα. θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και κυρίως τον κ. Δημήτρη Χρυσανθόπουλο, για την βοήθεια και την υποστήριξη που δέχτηκα σε αυτή τη χρονιά, ώστε να πετύχω τους στόχους μου.

Σπύρος Ρασούλης, 18.675

Είμαι ικανοποιημένος από την επιτυχία μου η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την βοήθεια των καθηγητών μου, τόσο στο φροντιστήριο Άνοδος όσο και στο σχολείο αλλά και φυσικά της οικογένειας μου. Στόχος μου είναι η Ιατρική Πατρών που όπως όλα δείχνουν- κατά πάσα πιθανότητα- επετεύχθη. Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές μου καλή επιτυχία!

Δημοσθένης Σαργέντης 17.350

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου στα μαθήματα της κατεύθυνσης μου αφού οι κόποι μιας δύσκολης χρονιάς ανταμείφθηκαν. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα ποια σχολή θα επιλέξω. Ευτυχώς, έχω τη δυνατότητα να επιλέξω αρκετές σχολές και έχω αρκετό χρόνο να σκεφτώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα την οικογένειά μου που με στήριξε, τους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Πύργου, την κ. Βαγγοπούλου Έφη για την στήριξή της στο μάθημα της οικονομίας, τη θεία μου στη γλώσσα και τους καθηγητές μου στα μαθηματικά και την πληροφορική, που με βοήθησαν ώστε να έχω ένα καλό τελικό αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια των καθηγητών μου θα φτιάξω το μηχανογραφικό μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να δώσω και τα συγχαρητήριά μου και στους άλλους συμμαθητές μου και να ευχηθώ καλό Καλοκαίρι και καλές σπουδές.

«Δίδυμη» επιτυχία στο Πύργο

Μαρινίνα και Παναγιώτης Δάρρα

Συστηματική δουλειά, συγκεκριμένος στόχος, ψυχραιμία και επιμονή είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχίας μας για την είσοδό μας στο πανεπιστήμιο και στις πρώτες μας επιλογές που ήταν οι σχολές οικονομίας- διοίκησης επιχειρήσεων (για την Μαρινίνα) και πληροφορικής ) (Για τον Παναγιώτη). Με 16.100 μόρια εισερχόμαστε σε σχολές του ΟΠΑ (ΑΣΣΟΕ), Πειραιώς, Καποδιστριακό, Χαροκόπειο και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με κατά πολύ περισσότερα μόρια από τα περσινά. Αυτό που θα συστήναμε είναι η ηρεμία, η πίστη στο αποτέλεσμα, να κοιτάς τον απώτερο σκοπό και να μην λυγίζεις στις δυσκολίες της στιγμής. Ευχαριστούμε τον πατέρα μας για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

2ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Άντα Μυλωνά -2ο ΓΕΛ Πύργου 19.640 μόρια

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε ποια σχολή θέλω να πάω! Είμαι ανάμεσα σε τρεις σχολές μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω. Πάντα αγαπούσα τις θετικές επιστήμες τα μαθηματικά, την φυσική και την χημεία οπότε κάτι σχετικό.

Είμαι πολύ χαρούμενη για την βαθμολογία που έχω σημειώσει. Διάβασε από μικρή ηλικία είχα μάθει να διαβάζω βοήθησε πολύ το γεγονός ότι ήταν και η μαμά μου μαθηματικός. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι είχα βρει την ισορροπία μεταξύ διαβάσματος και χαλάρωσης. Οπότε είχα ελεύθερο χρόνο και για δραστηριότητες, έπαιζα πιάνο, έβγαινε για περπάτημα και δεν είχα ιδιαίτερο άγχος. Θεωρώ πως αυτός ήταν ο λόγος που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ. Έκανα συστηματικό και ποιοτικό διάβασμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου γιατί με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια όπως επίσης και τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου και του σχολείου μου του  2ου ΓΕΛ Πύργου.

Διονυσία Βερμέ – 2ο ΓΕΛ Πύργου  -19075

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Άλφα Κωνσταντίνο Σιδέρη και Νίκη Παπαιωάννου που με την υποστήριξη τους ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τους καθηγητές μου στο 2ο ΓΕΛ Πύργου για όλη τη στήριξη τους καθώς ήταν όλοι καταπληκτικοί και μας εξασφάλισαν ένα ήρεμο περιβάλλον. Στόχος μου είναι η Νομική Αθηνών. οι κόποι μου δικαιώθηκαν και νοιώθω πάρα πολύ καλά για αυτό.

Φώτης Καστής, 2ο ΓΕΛ Πύργου 18.900

Μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την βαθμολογία που πέτυχα, έπιασα τη σχολή της προτίμησης μου, που είναι τα οικονομικά. Ήταν αυτό που ήθελα. Ήθελε πιο πολύ συνέπεια στο διάβασμα και όχι υπερβολές. Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριό μου, που με στήριξε όπως επίσης και τους καθηγητές του σχολείου μου, που έκαναν σωστά το έργο τους όπως και την οικογένειά μου. Από εδώ και πέρα ξεκινάνε οι διακοπές μου και περιμένω την φοιτητική ζωή με αγωνία. Το τμήμα της ΑΣΟΕΕ που έχω επιλέξει έχει απαιτήσεις ωστόσο πιστεύω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.

Σοφία Λύκου – 2ο ΓΕΛ Πύργου -18675

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά με αρκετό διάβασμα ωστόσο ο κόπος μου ανταμείβεται και νοιώθω πολύ περήφανη για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους γονείς μου αλλά και την αδερφή μου, τους καθηγητές στο σχολείο αλλά και στο φροντιστήριο μου ενώ στόχος μου είναι να σπουδάσω Ψυχολογία και πιστεύω ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί.

Ραφαηλία Σταθοπούλου-2o ΓΕΛ Πύργου, 17390

Είμαι πολύ χαρούμενη που τελείωσε με επιτυχία αυτή η χρονιά. Ένα χρόνο τώρα δώσαμε όλοι τους καλύτερους μας εαυτούς, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Είμαι ευγνώμων για την βοήθεια όλων των καθηγητών μου, που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με καθοδήγησαν σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα.

3ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Σπύρος Γεωργιάδης, 3ο ΓΕΛ Πύργου, 18.795

Με βάση τις απαντήσεις που είχα δει, ήξερα τι έχω γράψει και την περίμενα τη βαθμολογία. Νιώθω ανακουφισμένος γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς, διότι ήταν δύσκολη όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η ευχάριστη πορεία και στο μέλλον. Η πρώτη επιλογή μου είναι η ΑΣΟΕΕ, είτε το Οικονομικό είτε το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι και τα δύο πολύ καλά τμήματα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε σε όλη αυτή τη διαδικασία, καθώς και τους καθηγητές μου στην “Άνοδο”, που ήταν δίπλα σε μένα όλη τη χρονιά, γιατί ήμουν αρκετά απαιτητικός μαθητής.

Άγγελος Νικολόπουλος, 3ο ΓΕΛ Πύργου, 17.815

Την περίμενα αυτή τη βαθμολογία, ίσως και λίγο παραπάνω, αλλά όλα καλά, γιατί περνάω στη σχολή που θέλω, Αξιωματικών Αστυνομίας. Έδινα δεύτερη φορά και ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για μένα, δύσκολη και όχι πολύ ευχάριστη, γιατί διάβαζα 10-12 ώρες τη μέρα και ξεκίνησα την προετοιμασία μου τον Νοέμβριο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τους καθηγητές μου και τον Θεό.

4ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Μελίνα Δημητροπούλου, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 19.395

 «Είμαι πολύ χαρούμενη! Στόχος μου ήταν η Ιατρική και τα κατάφερα!»

Κωνσταντίνος Πανόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου 18.310 

Αισθάνομαι ανακουφισμένος που βγήκαν τα αποτελέσματα και δικαιώνουν τους κόπους μου. Τις τελευταίες μέρες και μέχρι την ανακοίνωση είχα πολύ άγχος και πλέον είμαι ικανοποιημένος. Στόχος μου είναι υψηλόβαθμες σχολές και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Μετά από μια απαιτητική χρονιά, όχι πολύ δύσκολη αλλά ούτε και εύκολη, τώρα είναι ώρα για ξεκούραση. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου αλλά και τους καθηγητές μου για την στήριξη τους.

Νικολία Αγωγίατη, 4ο ΓΕΛ Πύργου 17.850

Αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί δικαιώθηκαν οι κόποι μου όλο αυτό το χρόνο. Σε αυτό με βοήθησαν και οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο αλλά και η οικογένεια μου που με στήριξε ψυχολογικά. Στόχος μου είναι η Ψυχολογία Αθήνας, πιστεύω ότι η βαθμολογία μου επιτρέπει την είσοδο μου στη σχολή αυτή. Ήταν μια χρονιά δύσκολη, με άγχος και κούραση όμως η υπομονή και η επιμονή ήταν αυτά που με οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γιώργος Μαρκόπουλος – 4ο ΓΕΛ- 17.890

Ήταν μια απαιτητική χρόνια με αρκετές δυσκολίες όμως είχα φτιάξει ένα καλό πρόγραμμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στήριξαν οικονομικά και ψυχολογικά για δεύτερη χρόνια τους θείους για την φιλοξενία τους φροντιστές μου για την άψογη συνεργασία και το σχολείο μου το 4ο ΓΕΛ. Κατά προτίμηση θα δηλώσω σώματα ασφαλείας αλλά πρώτα θέλω να δω που θα κυμανθούν οι βάσεις.

Αντώνης Αντωνόπουλος -4ο ΓΕΛ – 17.700

Ήταν μία προσπάθεια δύο χρόνων με πολύ διάβασμα  και το αποτέλεσμα για εμένα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να πιάσω το στόχο μου που είναι είτε η Νομική είτε το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στην Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι η βαθμολόγηση των γραπτών ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, αν και για εμένα αποδείχτηκε μία καλή χρονιά.

Χαράλαμπος Σταθόπουλος -4ο ΓΕΛ -17100

Για εμένα ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά από πολλές απόψεις, ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι πέτυχα το στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Σταύρο Δαρζέτα για την εξαιρετική προετοιμασία, αλλά και τους καθηγητές μου Χρήστο Αθανάσουλα από το Κοινωνικό Φροντιστήριο, Νίκο Αδαμόπουλο και τη Νατάσσα Αλεξανδροπούλου για όλη τη στήριξη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επειδή όμως η στόχευση μου ήταν τα Σώματα Ασφαλείας και ειδικότερα η Αστυνομία θέλω να ευχαριστήσω θερμά και την Εύη Δημακίδη από το «Μεταβολίζω» στην Πάτρα όπου με βοήθησε να μειώσω σημαντικά το σωματικό μου βάρος αλλά και την Αφροδίτη Πατσούρη από τον Γυμναστικό Σύλλογο «Αναγέννηση» .  Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου για την πολύτιμη υποστήριξη τους.

Όλγα Μενύχτα- 4ο ΓΕΛ Πύργου- 17.540

Είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου, με το σχολείο μου, με το φροντιστήριό μου ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ. Βέβαια, θεωρώ πως οι βαθμολογητές ήταν λίγο αυστηροί και μάλλον τους επιθυμούσαν παπαγαλία και αποστήθιση και όχι κριτική σκέψη, όπως φάνηκε από τις αποκλίσεις στη βαθμολόγηση στην έκθεση και στα Αρχαία Ελληνικά. Η χρονιά πάντως κύλησε ομαλά, είμαι πρωινός τύπος στο διάβασμα και ρύθμισα το πρόγραμμά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τον αδελφό μου, που ήταν οι πιο υποστηρικτικοί από όλους, και τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο. Στόχος μου είναι να καταφέρω να περάσω στη Νομική.

Νίκη Γάβη, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.160

Ήμουν αγχωμένη αλλά τώρα είμαι μια χαρά και ανακουφισμένη. Ήταν δύσκολη χρονιά και πιο πιεστική από άλλες χρονιές, γιατί είχαμε πολλά διαγωνίσματα με περισσότερο διάβασμα. Παρ’ όλα αυτά προσπάθησα να έχω πρόγραμμα και πιστεύω ότι τα κατάφερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την υποστήριξη, καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο.

Mαρίνα Μπλάθρα, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.895

Είμαι ανακουφισμένη που πλέον ξέρω το αποτέλεσμα και χαρούμενη που έγραψα έναν σχετικά καλό βαθμό και δεν χάθηκε η προσπάθειά μου. Δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Διάβασα όσο χρειαζόταν, χωρίς να αγχώνομαι ιδιαίτερα. Με βοήθησαν και με υποστήριξαν πολύ οι γονείς μου και τους ευχαριστώ, όπως και οι καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο, τους οποίους επίσης ευχαριστώ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιες σχολές θα δηλώσω, έχω αρκετές επιλογές.

1o ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ

Ετών 42

Γιώργος Παναγόπουλος – 1ο ΕΠΑΛ Πύργου , 17.800

Mια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος της και ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμολογιών ήρθαν και τα χαμόγελα… Συγκέντρωσα 17800 μόρια και μπορώ πλέον να στοχεύσω για τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών του πολυτεχνείου της Πάτρας. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Πύργου κ. Καπρούλια Δημήτρη, Κακαλέτρη Γεώργιο, Λυμπερόπουλο Παναγιώτη και Κουλούρη Δημήτρη για την προσπάθεια τους να μας προετοιμάσουν όσο το δυνατό καλύτερα για το στίβο των εξετάσεων. Επιπλέον οφείλω να ευχαριστήσω και τους καθηγητές Γιάχο Σπύρο (Λυκειάρχης), Τσετσώνη Δημήτρη (Υποδιευθυντής) και Σακελλάρη Βάσω για τη στήριξη τους σε αυτή τη δίχρονη προσπάθεια μου αλλά και να τους συγχαρώ για την άρτια οργάνωση του Σχολείου σε όλα τα επίπεδα. Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές να πετύχουν στη πρώτη τους επιλογή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

2ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ

Ιωάννης Κολλητήρης – -18400

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου αλλά και τους καθηγητές μου για την στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και τώρα θέλω να δω πως θα κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια καθώς έχω διάφορα τμήματα στο μυαλό μου.

Άγγελος Σπηλιωτόπουλος- 2ο ΕΠΑΛ -18500

Στόχος μου είναι να περάσω στην Σχολή Αστυφυλάκων και η αλήθεια είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα αρκετά. Το αποτέλεσμα ουσιαστικά με δικαιώνει και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου.

1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ελένη Παπαδοπούλου – 18.897

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την έκβαση αυτή, αισθάνομαι ότι ανταμείφθηκε ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και ιδιαίτερα τις καθηγήτριες μου τόσο στο φροντιστήριο όσο και τους / τις καθηγητές/τριες  στο σχολείο για την στήριξη που μου παρείχαν στη διάρκεια μιας δύσκολης χρονιάς αλλά και τον θεό που μου έδινε δύναμη! Πρώτη επιλογή μου είναι νομική σχολή και ελπίζουμε για το καλύτερο.

2ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ιωάννης Ντούσας – 19.075, Σπουδών Υγείας και Ζωής

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτή η χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της. Με τα 19.075 μόρια που συγκέντρωσα θεωρώ ότι μπορώ να εισαχθώ στη σχολή της επιλογής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, την οικογένεια μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου για την στήριξη που μου παρείχαν σε αυτήν την προσπάθεια. Εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες.

Μαρία Δ. Ζιάκα – 18.325, Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Σπουδών

Μια επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Με επιμονή , υπομονή, σωστό προγραμματισμό και ατέλειωτο διάβασμα ολοκλήρωσα τη χρονιά με επιτυχία αφού, στο πεδίο των Ανθρωπιστικών Σπουδών, με δύσκολα ομολογουμένως θέματα, κατάφερα να συγκεντρώσω 18.325 μόρια. Έτσι η πρώτη μου επιλογή που δεν είναι άλλη από τη Νομική Αθηνών φαντάζει πλέον στόχος εφικτός και μένει να ανακοινωθούν οι βάσεις για να επιβεβαιωθεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας καθώς και στο φροντιστήριο μου ( ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ) Επίσης τους γονείς  μου που στήριξαν τη δύσκολη προσπάθειά μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να πιάσουν τους στόχους τους.  Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας  είναι μακρύς αλλά γεμάτος νέες προκλήσεις. Το μέλλον μας  ανήκει, για αυτό πρέπει με ήρεμη σκέψη, αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μας  να ολοκληρώσουμε  την προσπάθειά μας  με επιτυχία.  

2ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Μαρία-Νίκη Κυριαζή – 19.060, Κατεύθυνση Υγείας

Είμαι αρκετά ευχαριστημένη καθώς κατάφερα να σημειώσω 19.060 μόρια διεκδικώντας μία θέση στις σχολές προτίμησης μου, μετά από ένα χρόνο πολύωρης μελέτης και αφοσίωσης στο διάβασμά μου. Οι βαθμοί που κατάφερα να συγκεντρώσω με ικανοποιούν ιδιαίτερα και ελπίζω να εκπληρώσω τον στόχο μου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου αλλά και γενικότερα το σχολείο μου για την άριστη λειτουργία του όλο αυτό το διάστημα!

Σαββίνα Βυθούλκα – 18.905

Μετά από μια δύσκολη χρονιά είμαι ικανοποιημένη με την επίδοση μου. Πιστεύω θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα,  θα περιμένουμε τις βάσεις και προχωράμε με αισιοδοξία.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου , τους καθηγητές που συνεργάστηκα και το σχολειό μου. Καλή επιτυχία σε όλα τα  παιδιά!

Νάνσυ Μουτάφη – 18.960 Κατεύθυνση Υγείας

Είμαι χαρούμενη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και αναμένω για τα τελικά αποτελέσματα.

Γιώργος Δαλάτσης – 18.475, Κατεύθυνση Υγείας

Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και την οικογένειά μου για την στήριξη που μου παρείχαν  όλο αυτό το διάστημα.

Δέσποινα Δούλου – 18.590, Κατεύθυνση Υγείας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου και τους γονείς μου για την υποστήριξη, ενθάρρυνση και υπομονή τους!

Μαϊλίντα Χότζα – 18.025, Κατεύθυνση Υγείας

Η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη,  διότι έκανα αυτό τον αγώνα για δεύτερη φορά όμως με αρκετή προσπάθεια , υπομονή και επιμονή κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου , ο οποίος ήταν να γράψω στις πανελλαδικές εξετάσεις όσο καλύτερα μπορώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένεια μου και όλους τους ανθρώπους γύρω μου που ήταν πάντα δίπλα μου σε όλο αυτόν τον αγώνα , καθώς και τους καθηγητές μου οι οποίοι μου δίδαξαν όσα έπρεπε και με ενθάρρυναν να συνεχίσω αυτή τη προσπάθεια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους έδωσαν φέτος πανελλήνιες και να μην τα παρατήσουν αν δεν πήγαν όλα έτσι όπως τα ήθελαν εκείνοι!

ΓΕΛ ΒΑΡΔΑΣ

Αναστασία Τσούλη – 19.300, Θεωρητική Κατεύθυνση

Είμαι πολύ χαρούμενη. Πιστεύω ότι αν επιμείνουμε και αγαπάμε τον εαυτό μας, όλοι θα τα καταφέρουμε και θα δικαιωθούμε. Θέλω όλα τα παιδιά να θυμούνται να περνάνε καλά στη διάρκεια της τρίτης λυκείου… Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που αγαπώ, την οικογένειά μου, και τις καθηγήτριές μου Διονυσία Κρίγκου με την οποία έκανα Λατινικά και Ιστορία, Μαρία Γεωργοπούλου με την οποία έκανα Έκθεση και τη Βάσω Σωτηροπούλου με την οποία έκανα Αρχαία.

Διονυσία Ψυχομάνη, 18.280-18.840, Θεωρητική Κατεύθυνση

Είναι ένας δύσκολος αγώνας που απαιτεί υπομονή, συστηματικό διάβασμα και οπωσδήποτε χρειάζονται άτομα που να σε στηρίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς μου για όλη την βοήθεια σε αυτή την πορεία και να ευχηθώ με την σειρά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

ΓΕΛ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

Νίκος Κυριαζής – 18.705, Κατεύθυνση Υγείας

Νιώθω πολύ ικανοποιημένος και δικαιωμένος από το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου Διονύσια Πετροπούλου που ήταν αρωγός σε όλη αυτή  προσπάθεια αλλά και τον πατέρα μου,  καθώς και τα αδέρφια μου οι όποιοι πάντα με ενθάρρυναν και με καθοδηγούσαν. Επίσης ευχαριστώ όλους τους καθηγητές του Λυκείου Ανδραβίδας καθώς και την διευθύντρια κ. Αρβανιτάκη  που  μας στήριξαν στον αγώνα μας αυτό.  Τέλος ευχαριστώ  και τους  καθηγητές τον φροντιστηρίων μου οι οποίοι συνέβαλαν  στην επιτυχία μου και στην εκπλήρωση των στόχων μου.

ΓΕΛ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

«Δίδυμη» επιτυχία για τα αδέρφια Κοτσέτα

Πέτρος Κοτσέτας – 18.680, Κατεύθυνση Υγείας

Νιώθω πολύ ευχαριστημένος διότι κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους καθηγητές του σχολειού μου όσο και τους καθηγητές που μου έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και τους γονείς μου. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες και πάντα επιτυχίες.

Χαράλαμπος Κοτσέτας – 17.480, Κατεύθυνση Υγείας

Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, του σχολείου και των ιδιαίτερων, καθώς επίσης και τους γονείς μου που ήταν συνοδοιπόροι στην προσπάθεια αυτή.

ΓΕΛ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Αιμιλία Κοργιαλά – 17.760

Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να διαβάζω συστηματικά αλλά πάντα αισθανόμουν ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Όμως όταν έγραφα δεν είχα πολύ άγχος. Προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Προσπαθούσα και μόνη μου στο διάστημα αυτό στα μαθήματα που αισθανόμουν ότι είχα μείνει λίγο πίσω, να τα δουλεύω παραπάνω και να επιμένω. Στόχος μου τώρα είναι να μπω στο βιολογικό, κατά πάσα πιθανότητα αυτός ο στόχος είναι εφικτός. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους καθηγητές μου που ήταν στο πλευρό μου σε όλον αυτόν τον αγώνα αλλά και τους γονείς μου που μου συμπαραστέκονται.

ΓΕΛ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ

Κωνσταντίνος Αριδάκης – 17.900

Αισθάνομαι πάρα πολλή χαρά κι ανακούφιση, ήταν μία πιεστική, κουραστική και αγχωτική χρόνια. Ο στόχος μου είναι η Ιατρική αλλά μάλλον με τα περσινά δεδομένα δεν την φτάνω. Πιστεύω ότι πιάνω την Οδοντιατρική αλλά περιμένω να δω πως θα κινηθούν οι βάσεις. Δεν ξενύχτησα ποτέ, διάβαζα όπως διάβαζα και στις προηγούμενες τάξεις με πρόγραμμα όμως. Ευχαριστώ τους γονείς μου αλλά και τον αδερφό μου όπως επίσης και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να κατανοήσω την ύλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Οι πρώτοι των πρώτων στην Ηλεία

1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Βασίλης Λαμπαούνας,  19.060

Είμαι χαρούμενος και σίγουρα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, μετά από μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική στην οποία τήρησα πρόγραμμα χωρίς υπερβολές. Στόχος μου είναι η Ιατρική και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει, συγκρίνοντας πάντα με τις περσινές βάσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε αυτόν τον αγώνα αλλά και τους καθηγητές μου, τόσο στο 1ο Λύκειο οσο και στο φροντιστήριο. Εύχομαι στις επόμενες γενιές υποψηφίων καλή επιτυχία και σε όλους τους συμμαθητές μου να έχουν πετύχει τους στόχους τους. Και αν όχι, να θυμούνται ότι η προσπάθεια μετράει!

Δανάη Μαυρομάτη, 18.075

Είμαι πολύ χαρούμενη για την επίδοση μου, ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν τελικά. Στόχος μου ήταν η πληροφορική την οποία και πιάνω με τους βαθμούς που έγραψα. θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και κυρίως τον κ. Δημήτρη Χρυσανθόπουλο, για την βοήθεια και την υποστήριξη που δέχτηκα σε αυτή τη χρονιά, ώστε να πετύχω τους στόχους μου.

Σπύρος Ρασούλης, 18.675

Είμαι ικανοποιημένος από την επιτυχία μου η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την βοήθεια των καθηγητών μου, τόσο στο φροντιστήριο Άνοδος όσο και στο σχολείο αλλά και φυσικά της οικογένειας μου. Στόχος μου είναι η Ιατρική Πατρών που όπως όλα δείχνουν- κατά πάσα πιθανότητα- επετεύχθη. Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές μου καλή επιτυχία!

Δημοσθένης Σαργέντης 17.350

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου στα μαθήματα της κατεύθυνσης μου αφού οι κόποι μιας δύσκολης χρονιάς ανταμείφθηκαν. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα ποια σχολή θα επιλέξω. Ευτυχώς, έχω τη δυνατότητα να επιλέξω αρκετές σχολές και έχω αρκετό χρόνο να σκεφτώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα την οικογένειά μου που με στήριξε, τους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Πύργου, την κ. Βαγγοπούλου Έφη για την στήριξή της στο μάθημα της οικονομίας, τη θεία μου στη γλώσσα και τους καθηγητές μου στα μαθηματικά και την πληροφορική, που με βοήθησαν ώστε να έχω ένα καλό τελικό αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια των καθηγητών μου θα φτιάξω το μηχανογραφικό μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να δώσω και τα συγχαρητήριά μου και στους άλλους συμμαθητές μου και να ευχηθώ καλό Καλοκαίρι και καλές σπουδές.

«Δίδυμη» επιτυχία στο Πύργο

Μαρινίνα και Παναγιώτης Δάρρα

Συστηματική δουλειά, συγκεκριμένος στόχος, ψυχραιμία και επιμονή είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχίας μας για την είσοδό μας στο πανεπιστήμιο και στις πρώτες μας επιλογές που ήταν οι σχολές οικονομίας- διοίκησης επιχειρήσεων (για την Μαρινίνα) και πληροφορικής ) (Για τον Παναγιώτη). Με 16.100 μόρια εισερχόμαστε σε σχολές του ΟΠΑ (ΑΣΣΟΕ), Πειραιώς, Καποδιστριακό, Χαροκόπειο και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με κατά πολύ περισσότερα μόρια από τα περσινά. Αυτό που θα συστήναμε είναι η ηρεμία, η πίστη στο αποτέλεσμα, να κοιτάς τον απώτερο σκοπό και να μην λυγίζεις στις δυσκολίες της στιγμής. Ευχαριστούμε τον πατέρα μας για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

2ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Άντα Μυλωνά -2ο ΓΕΛ Πύργου 19.640 μόρια

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε ποια σχολή θέλω να πάω! Είμαι ανάμεσα σε τρεις σχολές μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω. Πάντα αγαπούσα τις θετικές επιστήμες τα μαθηματικά, την φυσική και την χημεία οπότε κάτι σχετικό.

Είμαι πολύ χαρούμενη για την βαθμολογία που έχω σημειώσει. Διάβασε από μικρή ηλικία είχα μάθει να διαβάζω βοήθησε πολύ το γεγονός ότι ήταν και η μαμά μου μαθηματικός. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι είχα βρει την ισορροπία μεταξύ διαβάσματος και χαλάρωσης. Οπότε είχα ελεύθερο χρόνο και για δραστηριότητες, έπαιζα πιάνο, έβγαινε για περπάτημα και δεν είχα ιδιαίτερο άγχος. Θεωρώ πως αυτός ήταν ο λόγος που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ. Έκανα συστηματικό και ποιοτικό διάβασμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου γιατί με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια όπως επίσης και τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου και του σχολείου μου του  2ου ΓΕΛ Πύργου.

Διονυσία Βερμέ – 2ο ΓΕΛ Πύργου  -19075

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Άλφα Κωνσταντίνο Σιδέρη και Νίκη Παπαιωάννου που με την υποστήριξη τους ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τους καθηγητές μου στο 2ο ΓΕΛ Πύργου για όλη τη στήριξη τους καθώς ήταν όλοι καταπληκτικοί και μας εξασφάλισαν ένα ήρεμο περιβάλλον. Στόχος μου είναι η Νομική Αθηνών. οι κόποι μου δικαιώθηκαν και νοιώθω πάρα πολύ καλά για αυτό.

Φώτης Καστής, 2ο ΓΕΛ Πύργου 18.900

Μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την βαθμολογία που πέτυχα, έπιασα τη σχολή της προτίμησης μου, που είναι τα οικονομικά. Ήταν αυτό που ήθελα. Ήθελε πιο πολύ συνέπεια στο διάβασμα και όχι υπερβολές. Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριό μου, που με στήριξε όπως επίσης και τους καθηγητές του σχολείου μου, που έκαναν σωστά το έργο τους όπως και την οικογένειά μου. Από εδώ και πέρα ξεκινάνε οι διακοπές μου και περιμένω την φοιτητική ζωή με αγωνία. Το τμήμα της ΑΣΟΕΕ που έχω επιλέξει έχει απαιτήσεις ωστόσο πιστεύω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.

Σοφία Λύκου – 2ο ΓΕΛ Πύργου -18675

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά με αρκετό διάβασμα ωστόσο ο κόπος μου ανταμείβεται και νοιώθω πολύ περήφανη για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους γονείς μου αλλά και την αδερφή μου, τους καθηγητές στο σχολείο αλλά και στο φροντιστήριο μου ενώ στόχος μου είναι να σπουδάσω Ψυχολογία και πιστεύω ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί.

Ραφαηλία Σταθοπούλου-2o ΓΕΛ Πύργου, 17390

Είμαι πολύ χαρούμενη που τελείωσε με επιτυχία αυτή η χρονιά. Ένα χρόνο τώρα δώσαμε όλοι τους καλύτερους μας εαυτούς, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Είμαι ευγνώμων για την βοήθεια όλων των καθηγητών μου, που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με καθοδήγησαν σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα.

3ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Σπύρος Γεωργιάδης, 3ο ΓΕΛ Πύργου, 18.795

Με βάση τις απαντήσεις που είχα δει, ήξερα τι έχω γράψει και την περίμενα τη βαθμολογία. Νιώθω ανακουφισμένος γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς, διότι ήταν δύσκολη όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η ευχάριστη πορεία και στο μέλλον. Η πρώτη επιλογή μου είναι η ΑΣΟΕΕ, είτε το Οικονομικό είτε το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι και τα δύο πολύ καλά τμήματα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε σε όλη αυτή τη διαδικασία, καθώς και τους καθηγητές μου στην “Άνοδο”, που ήταν δίπλα σε μένα όλη τη χρονιά, γιατί ήμουν αρκετά απαιτητικός μαθητής.

Άγγελος Νικολόπουλος, 3ο ΓΕΛ Πύργου, 17.815

Την περίμενα αυτή τη βαθμολογία, ίσως και λίγο παραπάνω, αλλά όλα καλά, γιατί περνάω στη σχολή που θέλω, Αξιωματικών Αστυνομίας. Έδινα δεύτερη φορά και ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για μένα, δύσκολη και όχι πολύ ευχάριστη, γιατί διάβαζα 10-12 ώρες τη μέρα και ξεκίνησα την προετοιμασία μου τον Νοέμβριο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τους καθηγητές μου και τον Θεό.

4ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Μελίνα Δημητροπούλου, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 19.395

 «Είμαι πολύ χαρούμενη! Στόχος μου ήταν η Ιατρική και τα κατάφερα!»

Κωνσταντίνος Πανόπουλος, 4ο ΓΕΛ Πύργου 18.310 

Αισθάνομαι ανακουφισμένος που βγήκαν τα αποτελέσματα και δικαιώνουν τους κόπους μου. Τις τελευταίες μέρες και μέχρι την ανακοίνωση είχα πολύ άγχος και πλέον είμαι ικανοποιημένος. Στόχος μου είναι υψηλόβαθμες σχολές και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Μετά από μια απαιτητική χρονιά, όχι πολύ δύσκολη αλλά ούτε και εύκολη, τώρα είναι ώρα για ξεκούραση. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου αλλά και τους καθηγητές μου για την στήριξη τους.

Νικολία Αγωγίατη, 4ο ΓΕΛ Πύργου 17.850

Αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί δικαιώθηκαν οι κόποι μου όλο αυτό το χρόνο. Σε αυτό με βοήθησαν και οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο αλλά και η οικογένεια μου που με στήριξε ψυχολογικά. Στόχος μου είναι η Ψυχολογία Αθήνας, πιστεύω ότι η βαθμολογία μου επιτρέπει την είσοδο μου στη σχολή αυτή. Ήταν μια χρονιά δύσκολη, με άγχος και κούραση όμως η υπομονή και η επιμονή ήταν αυτά που με οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γιώργος Μαρκόπουλος – 4ο ΓΕΛ- 17.890

Ήταν μια απαιτητική χρόνια με αρκετές δυσκολίες όμως είχα φτιάξει ένα καλό πρόγραμμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στήριξαν οικονομικά και ψυχολογικά για δεύτερη χρόνια τους θείους για την φιλοξενία τους φροντιστές μου για την άψογη συνεργασία και το σχολείο μου το 4ο ΓΕΛ. Κατά προτίμηση θα δηλώσω σώματα ασφαλείας αλλά πρώτα θέλω να δω που θα κυμανθούν οι βάσεις.

Αντώνης Αντωνόπουλος -4ο ΓΕΛ – 17.700

Ήταν μία προσπάθεια δύο χρόνων με πολύ διάβασμα  και το αποτέλεσμα για εμένα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να πιάσω το στόχο μου που είναι είτε η Νομική είτε το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στην Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι η βαθμολόγηση των γραπτών ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, αν και για εμένα αποδείχτηκε μία καλή χρονιά.

Χαράλαμπος Σταθόπουλος -4ο ΓΕΛ -17100

Για εμένα ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά από πολλές απόψεις, ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι πέτυχα το στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Σταύρο Δαρζέτα για την εξαιρετική προετοιμασία, αλλά και τους καθηγητές μου Χρήστο Αθανάσουλα από το Κοινωνικό Φροντιστήριο, Νίκο Αδαμόπουλο και τη Νατάσσα Αλεξανδροπούλου για όλη τη στήριξη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επειδή όμως η στόχευση μου ήταν τα Σώματα Ασφαλείας και ειδικότερα η Αστυνομία θέλω να ευχαριστήσω θερμά και την Εύη Δημακίδη από το «Μεταβολίζω» στην Πάτρα όπου με βοήθησε να μειώσω σημαντικά το σωματικό μου βάρος αλλά και την Αφροδίτη Πατσούρη από τον Γυμναστικό Σύλλογο «Αναγέννηση» .  Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου για την πολύτιμη υποστήριξη τους.

Όλγα Μενύχτα- 4ο ΓΕΛ Πύργου- 17.540

Είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου, με το σχολείο μου, με το φροντιστήριό μου ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ. Βέβαια, θεωρώ πως οι βαθμολογητές ήταν λίγο αυστηροί και μάλλον τους επιθυμούσαν παπαγαλία και αποστήθιση και όχι κριτική σκέψη, όπως φάνηκε από τις αποκλίσεις στη βαθμολόγηση στην έκθεση και στα Αρχαία Ελληνικά. Η χρονιά πάντως κύλησε ομαλά, είμαι πρωινός τύπος στο διάβασμα και ρύθμισα το πρόγραμμά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τον αδελφό μου, που ήταν οι πιο υποστηρικτικοί από όλους, και τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο. Στόχος μου είναι να καταφέρω να περάσω στη Νομική.

Νίκη Γάβη, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.160

Ήμουν αγχωμένη αλλά τώρα είμαι μια χαρά και ανακουφισμένη. Ήταν δύσκολη χρονιά και πιο πιεστική από άλλες χρονιές, γιατί είχαμε πολλά διαγωνίσματα με περισσότερο διάβασμα. Παρ’ όλα αυτά προσπάθησα να έχω πρόγραμμα και πιστεύω ότι τα κατάφερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την υποστήριξη, καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο.

Mαρίνα Μπλάθρα, 4ο ΓΕΛ Πύργου, 17.895

Είμαι ανακουφισμένη που πλέον ξέρω το αποτέλεσμα και χαρούμενη που έγραψα έναν σχετικά καλό βαθμό και δεν χάθηκε η προσπάθειά μου. Δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Διάβασα όσο χρειαζόταν, χωρίς να αγχώνομαι ιδιαίτερα. Με βοήθησαν και με υποστήριξαν πολύ οι γονείς μου και τους ευχαριστώ, όπως και οι καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο, τους οποίους επίσης ευχαριστώ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιες σχολές θα δηλώσω, έχω αρκετές επιλογές.

1o ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ

Ετών 42

Γιώργος Παναγόπουλος – 1ο ΕΠΑΛ Πύργου , 17.800

Mια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος της και ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμολογιών ήρθαν και τα χαμόγελα… Συγκέντρωσα 17800 μόρια και μπορώ πλέον να στοχεύσω για τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών του πολυτεχνείου της Πάτρας. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Πύργου κ. Καπρούλια Δημήτρη, Κακαλέτρη Γεώργιο, Λυμπερόπουλο Παναγιώτη και Κουλούρη Δημήτρη για την προσπάθεια τους να μας προετοιμάσουν όσο το δυνατό καλύτερα για το στίβο των εξετάσεων. Επιπλέον οφείλω να ευχαριστήσω και τους καθηγητές Γιάχο Σπύρο (Λυκειάρχης), Τσετσώνη Δημήτρη (Υποδιευθυντής) και Σακελλάρη Βάσω για τη στήριξη τους σε αυτή τη δίχρονη προσπάθεια μου αλλά και να τους συγχαρώ για την άρτια οργάνωση του Σχολείου σε όλα τα επίπεδα. Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές να πετύχουν στη πρώτη τους επιλογή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

2ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ

Ιωάννης Κολλητήρης – -18400

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου αλλά και τους καθηγητές μου για την στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και τώρα θέλω να δω πως θα κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια καθώς έχω διάφορα τμήματα στο μυαλό μου.

Άγγελος Σπηλιωτόπουλος- 2ο ΕΠΑΛ -18500

Στόχος μου είναι να περάσω στην Σχολή Αστυφυλάκων και η αλήθεια είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα αρκετά. Το αποτέλεσμα ουσιαστικά με δικαιώνει και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου.

1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ελένη Παπαδοπούλου – 18.897

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την έκβαση αυτή, αισθάνομαι ότι ανταμείφθηκε ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και ιδιαίτερα τις καθηγήτριες μου τόσο στο φροντιστήριο όσο και τους / τις καθηγητές/τριες  στο σχολείο για την στήριξη που μου παρείχαν στη διάρκεια μιας δύσκολης χρονιάς αλλά και τον θεό που μου έδινε δύναμη! Πρώτη επιλογή μου είναι νομική σχολή και ελπίζουμε για το καλύτερο.

2ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ιωάννης Ντούσας – 19.075, Σπουδών Υγείας και Ζωής

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτή η χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της. Με τα 19.075 μόρια που συγκέντρωσα θεωρώ ότι μπορώ να εισαχθώ στη σχολή της επιλογής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, την οικογένεια μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου για την στήριξη που μου παρείχαν σε αυτήν την προσπάθεια. Εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες.

Μαρία Δ. Ζιάκα – 18.325, Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Σπουδών

Μια επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Με επιμονή , υπομονή, σωστό προγραμματισμό και ατέλειωτο διάβασμα ολοκλήρωσα τη χρονιά με επιτυχία αφού, στο πεδίο των Ανθρωπιστικών Σπουδών, με δύσκολα ομολογουμένως θέματα, κατάφερα να συγκεντρώσω 18.325 μόρια. Έτσι η πρώτη μου επιλογή που δεν είναι άλλη από τη Νομική Αθηνών φαντάζει πλέον στόχος εφικτός και μένει να ανακοινωθούν οι βάσεις για να επιβεβαιωθεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας καθώς και στο φροντιστήριο μου ( ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ) Επίσης τους γονείς  μου που στήριξαν τη δύσκολη προσπάθειά μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να πιάσουν τους στόχους τους.  Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας  είναι μακρύς αλλά γεμάτος νέες προκλήσεις. Το μέλλον μας  ανήκει, για αυτό πρέπει με ήρεμη σκέψη, αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μας  να ολοκληρώσουμε  την προσπάθειά μας  με επιτυχία.  

2ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Μαρία-Νίκη Κυριαζή – 19.060, Κατεύθυνση Υγείας

Είμαι αρκετά ευχαριστημένη καθώς κατάφερα να σημειώσω 19.060 μόρια διεκδικώντας μία θέση στις σχολές προτίμησης μου, μετά από ένα χρόνο πολύωρης μελέτης και αφοσίωσης στο διάβασμά μου. Οι βαθμοί που κατάφερα να συγκεντρώσω με ικανοποιούν ιδιαίτερα και ελπίζω να εκπληρώσω τον στόχο μου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου αλλά και γενικότερα το σχολείο μου για την άριστη λειτουργία του όλο αυτό το διάστημα!

Σαββίνα Βυθούλκα – 18.905

Μετά από μια δύσκολη χρονιά είμαι ικανοποιημένη με την επίδοση μου. Πιστεύω θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα,  θα περιμένουμε τις βάσεις και προχωράμε με αισιοδοξία.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου , τους καθηγητές που συνεργάστηκα και το σχολειό μου. Καλή επιτυχία σε όλα τα  παιδιά!

Νάνσυ Μουτάφη – 18.960 Κατεύθυνση Υγείας

Είμαι χαρούμενη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και αναμένω για τα τελικά αποτελέσματα.

Γιώργος Δαλάτσης – 18.475, Κατεύθυνση Υγείας

Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και την οικογένειά μου για την στήριξη που μου παρείχαν  όλο αυτό το διάστημα.

Δέσποινα Δούλου – 18.590, Κατεύθυνση Υγείας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου και τους γονείς μου για την υποστήριξη, ενθάρρυνση και υπομονή τους!

Μαϊλίντα Χότζα – 18.025, Κατεύθυνση Υγείας

Η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη,  διότι έκανα αυτό τον αγώνα για δεύτερη φορά όμως με αρκετή προσπάθεια , υπομονή και επιμονή κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου , ο οποίος ήταν να γράψω στις πανελλαδικές εξετάσεις όσο καλύτερα μπορώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένεια μου και όλους τους ανθρώπους γύρω μου που ήταν πάντα δίπλα μου σε όλο αυτόν τον αγώνα , καθώς και τους καθηγητές μου οι οποίοι μου δίδαξαν όσα έπρεπε και με ενθάρρυναν να συνεχίσω αυτή τη προσπάθεια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους έδωσαν φέτος πανελλήνιες και να μην τα παρατήσουν αν δεν πήγαν όλα έτσι όπως τα ήθελαν εκείνοι!

ΓΕΛ ΒΑΡΔΑΣ

Αναστασία Τσούλη – 19.300, Θεωρητική Κατεύθυνση

Είμαι πολύ χαρούμενη. Πιστεύω ότι αν επιμείνουμε και αγαπάμε τον εαυτό μας, όλοι θα τα καταφέρουμε και θα δικαιωθούμε. Θέλω όλα τα παιδιά να θυμούνται να περνάνε καλά στη διάρκεια της τρίτης λυκείου… Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που αγαπώ, την οικογένειά μου, και τις καθηγήτριές μου Διονυσία Κρίγκου με την οποία έκανα Λατινικά και Ιστορία, Μαρία Γεωργοπούλου με την οποία έκανα Έκθεση και τη Βάσω Σωτηροπούλου με την οποία έκανα Αρχαία.

Διονυσία Ψυχομάνη, 18.280-18.840, Θεωρητική Κατεύθυνση

Είναι ένας δύσκολος αγώνας που απαιτεί υπομονή, συστηματικό διάβασμα και οπωσδήποτε χρειάζονται άτομα που να σε στηρίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και τους γονείς μου για όλη την βοήθεια σε αυτή την πορεία και να ευχηθώ με την σειρά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

ΓΕΛ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

Νίκος Κυριαζής – 18.705, Κατεύθυνση Υγείας

Νιώθω πολύ ικανοποιημένος και δικαιωμένος από το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου Διονύσια Πετροπούλου που ήταν αρωγός σε όλη αυτή  προσπάθεια αλλά και τον πατέρα μου,  καθώς και τα αδέρφια μου οι όποιοι πάντα με ενθάρρυναν και με καθοδηγούσαν. Επίσης ευχαριστώ όλους τους καθηγητές του Λυκείου Ανδραβίδας καθώς και την διευθύντρια κ. Αρβανιτάκη  που  μας στήριξαν στον αγώνα μας αυτό.  Τέλος ευχαριστώ  και τους  καθηγητές τον φροντιστηρίων μου οι οποίοι συνέβαλαν  στην επιτυχία μου και στην εκπλήρωση των στόχων μου.

ΓΕΛ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

«Δίδυμη» επιτυχία για τα αδέρφια Κοτσέτα

Πέτρος Κοτσέτας – 18.680, Κατεύθυνση Υγείας

Νιώθω πολύ ευχαριστημένος διότι κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους καθηγητές του σχολειού μου όσο και τους καθηγητές που μου έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και τους γονείς μου. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες και πάντα επιτυχίες.

Χαράλαμπος Κοτσέτας – 17.480, Κατεύθυνση Υγείας

Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, του σχολείου και των ιδιαίτερων, καθώς επίσης και τους γονείς μου που ήταν συνοδοιπόροι στην προσπάθεια αυτή.

ΓΕΛ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Αιμιλία Κοργιαλά – 17.760

Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να διαβάζω συστηματικά αλλά πάντα αισθανόμουν ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Όμως όταν έγραφα δεν είχα πολύ άγχος. Προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Προσπαθούσα και μόνη μου στο διάστημα αυτό στα μαθήματα που αισθανόμουν ότι είχα μείνει λίγο πίσω, να τα δουλεύω παραπάνω και να επιμένω. Στόχος μου τώρα είναι να μπω στο βιολογικό, κατά πάσα πιθανότητα αυτός ο στόχος είναι εφικτός. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους καθηγητές μου που ήταν στο πλευρό μου σε όλον αυτόν τον αγώνα αλλά και τους γονείς μου που μου συμπαραστέκονται.

ΓΕΛ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ

Κωνσταντίνος Αριδάκης – 17.900

Αισθάνομαι πάρα πολλή χαρά κι ανακούφιση, ήταν μία πιεστική, κουραστική και αγχωτική χρόνια. Ο στόχος μου είναι η Ιατρική αλλά μάλλον με τα περσινά δεδομένα δεν την φτάνω. Πιστεύω ότι πιάνω την Οδοντιατρική αλλά περιμένω να δω πως θα κινηθούν οι βάσεις. Δεν ξενύχτησα ποτέ, διάβαζα όπως διάβαζα και στις προηγούμενες τάξεις με πρόγραμμα όμως. Ευχαριστώ τους γονείς μου αλλά και τον αδερφό μου όπως επίσης και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να κατανοήσω την ύλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ