Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Οι πολίτες θα ψηφίσουν για μια πατρίδα σταθερή

1274

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με χειροκροτήματα στο εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο πριν τις 11:00 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ 

«Σήμερα τον λόγο τον έχουν οι πολίτες, είναι ημέρα χαράς και ευθύνης. Ψηφίζουμε για να έχει η χώρα μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση, οι πολίτες πιστεύω ότι θα ψηφίσουν για το δικό τους καλό, αλλά θα ψηφίσουν και για μια πατρίδα σταθερή», είπε σε δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες για να ψηφίσει, τονίζοντας πως ελπίζει η συμμετοχή να είναι ακόμα μεγαλύτερη απ’ ό,τι στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με χειροκροτήματα στο εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς.  Αρκετοί ήταν εκείνοι που μίλησαν με τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες. 

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν όπως και στις περασμένες εκλογές, εκτός από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα δυο από τα τρία παιδιά του, η Δάφνη και ο Κωνσταντίνος.

Όπως και στις κάλπες της 21ης Μαΐου, έτσι και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε δίνοντας τόσο την ηλεκτρονική όσο και τη συμβατική ταυτότητα.

https://www.protothema.gr/