Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάSuper League: Αναβλήθηκαν και τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ

Super League: Αναβλήθηκαν και τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ

Οριστική είναι η αναβολή των τριών παιχνιδιών της ένατης αγωνιστικής των πλέι οφ, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Super League.

Η Super League έκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς στην αθηναϊκή ομάδα εμφανίστηκαν 24 κρούσματα κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι η διοργανώτρια αρχή είχε προγραμματίσει διοικητικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη για το μεσημέρι της Κυριακής (7/5, 12:00) προκειμένου να αποφασίσει επί του αιτήματος, ωστόσο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητούσε άμεση απάντηση.

Η απόφαση ελήφθη από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League, που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/5): «Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, προκειμένου ο αγωνιστικός προγραμματισμός του πρωταθλήματος να διασαλευθεί όσο το δυνατόν λιγότερο θα καταβληθεί προσπάθεια η ένατη αγωνιστική να διεξαχθεί την Τρίτη 9 Απριλίου, καθώς τότε θα συμπληρωθεί το πενθήμερο από την ημέρα που διαγνώστηκαν τα μαζικά κρούσματα.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχει ακόμα ομόφωνη συμφωνία ως προς την ημερομηνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ