Τροχαίο-μυστήριο για την υποδιεύθυντρια των Φυλακών Μαλανδρίνου με καταγωγή από την Ηλεία – Τι αναζητούν οι Αρχές

186

Το δυστύχημα σήμανε συναγερμό στις Αρχές Ασφαλείας, καθώς πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, στελέχους των συγκεκριμένων φυλακών.

Θρήνος σε Πύργο και Ναύπακτο για τον θάνατο της Παναγιώτας Μπραϊμάκη, της υποδιεύθυντριας των φυλακών Μαλανδρίνου, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην ΕΟ Ναυπάκτου – Ιτέας. Το αυτοκίνητο της εξετράπη της πορείας του  και μάλιστα σε σημείο του δρόμου όπου υπάρχει ευθεία, και έπεσε από ύψος 7 μέτρων σε πρανές δρόμου.

Η υποδιευθύντρια είχε φύγει από το κατάστημα κράτηση στο οποίο υπηρετεί και κατευθυνόταν προς το σπίτι της, στη Ναύπακτο, όπου διέμενε με την οικογένεια της. Το δυστύχημα σήμανε συναγερμό στις Αρχές Ασφαλείας, καθώς πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, στελέχους των συγκεκριμένων φυλακών. Επρόκειτο για τον διευθυντή του καταστήματος κράτησης, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 2017 στον ίδιο δρόμο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το δυστύχημα με την υποδιευθύντρια σημειώθηκε στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αντιρρίου – Ιτέας, όπου η οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματός της ξαφνικά. Δεν υπάρχει φρενάρισμα στο οδόστρωμα και πέφτει σε γκρεμό ύψους 8 μέτρων. Εκεί χτυπάει σε ένα τσιμεντένιο οικοδόμημα που υπήρχε εκεί για να στηρίζει την παρακείμενη γέφυρα. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο η οδηγός ήταν νεκρή.

Πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης που διενεργείται στο αυτοκίνητο της υποδιευθύντριας των φυλακών Μαλανδρίνου. Θα εξεταστεί αν όλα λειτουργούσαν κανονικά και εάν είχε προκληθεί κάποια δολιοφθορά. Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που αναμένεται να δείξουν αν υπέστη κάτι στη διάρκεια της διαδρομής.