Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤα κρεοπωλεία της Ηλείας στρώνουν το πασχαλινό μας τραπέζι

Τα κρεοπωλεία της Ηλείας στρώνουν το πασχαλινό μας τραπέζι

*Από 11 έως και 13 ευρώ το κιλό η τιμή των αμνοεριφίων στο Νομό 

  Στα περσινά επίπεδα θα κυμανθούν οι τιμές των αμνοεριφίων στα κρεοπωλεία της Ηλείας, ενόψει του Πάσχα με μία μικρή αύξηση ειδικά στα υποπροϊόντα που χρησιμοποιούνται για το παραδοσιακό κοκορέτσι και τη κλασσική μας μαγειρίτσα. 

Φέτος, το πασχαλινό μας τραπέζι, το στρώνουν τα κρεοπωλεία της Ηλείας, με αγνά, ποιοτικά κρέατα, αρνιά και κατσίκια ελληνικά και μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά εδέσματα. Οι φετινές Πασχαλινές προτάσεις της Κρεαταγοράς του  Νομού εγγυώνται ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Οι επιλογές πολλές και πεντανόστιμες. Εκτός από τα κλασσικά κρεατοσκευάσματα , σας περιμένουν πολλές πασχαλινές δημιουργίες που θα κάνουν το γιορτινό τραπέζι απολαυστικό! Δώστε την παραγγελία σας και οι κρεοπώλες με μεράκι και κέφι θα σας ετοιμάσουν με τα αγνότερα υλικά και μαρινάδες τα εδέσματα που επιθυμείτε!

Κώστας Λαμπρόπουλος

Κρεοπωλείο «ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ ΕΠΕ»

Πέλοπος 2 και 28ης Οκτωβρίου39, Πύργος

«Υπάρχει επάρκεια κρεάτων και οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές. Το αρνί αυτή την στιγμή είναι στα 11 ευρώ το κιλό ολόκληρο, 12 ευρώ το κατσίκι. Ντόπια κρέατα εξαιρετικής ποιότητας. Έχουμε τα πάντα για το Πασχαλινό τραπέζι όπως, πατσούλες, ποδαράκια, γαρδουμπάκια, κοκορετσάκια, κοντοσούβλια και κοκορέτσια ολόκληρα κατόπιν παραγγελίας. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Παπανδρέου Ευστάθιος, Πρόεδρος κρεοπωλών Νομού Ηλείας

Κρεοπωλείο «Το χωριάτικο», 28ης Οκτωβρίου 23, Πύργος

«Η κίνηση ανεβαίνει σιγά-σιγά και από σήμερα θα κορυφωθεί. Οι τιμές είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, με μία μικρή αύξηση από πέρυσι. Το προϊόν  που θα πάρει ο  κόσμος είναι εξαιρετικής ποιότητας και σε μία πολύ καλή τιμή. Ετοιμάζουμε όλα τα εδέσματα για το παραδοσιακό τραπέζι. Κοκορέτσια, κοντοσούβλια και ότι άλλο χρειαστείτε για τα παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Βαλσαμίδης Χαράλαμπος

Κρεοπωλείο «Βαλσαμίδης», Εθνικής Αντιστάσεως & Καρκαβίτσα Ανδρέα 1, Πύργος

«Η κίνηση έχει αρχίσει , είναι ικανοποιητική και δεχόμαστε πολλές παραγγελίες. Οι τιμές είναι λίγο ανεβασμένες σε σχέση με πέρυσι με μία μικρή αύξηση της τάξεως του ένα ευρώ περίπου. Δεχόμαστε παραγγελίες για το πασχαλινό σας τραπέζι και σας προσφέρουμε όλα τα εδέσματα όπως κοκορετσάκια, γαρδουμπάκια, κοντοσούβλια και ότι άλλο επιθυμείτε. Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία».

Μαλλιόπουλος Απόστολος

Κρεοπωλείο «Μαλλιόπουλος Απόστολος», Υψηλάντου 18, Πύργος

«Η αγορά έχει ξεκινήσει ικανοποιητικά και ο κόσμος έχει ξεκινήσει τις παραγγελίες για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Υπάρχουν κάποιες μικρές αυξήσεις και στα αμνοερίφια και στα υποπροϊόντα. Το αρνί κυμαίνεται γύρω στα 11 με 12 ευρώ και το κατσίκι στα 13 ευρώ. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για το πασχαλινό τραπέζι όπως, χοιρινό, κοντοσούβλια, γουρνοπούλες, οπότε συνδυαστικά μπορεί να βγει ένα πολύ οικονομικό πασχαλινό τραπέζι.  Να μας βοηθήσει και ο καιρός ώστε να κατέβουν οι ετεροδημότες που μας στηρίζουν πολύ και μετά από τρία χρόνια κλεισούρας, ελπίζουμε ότι θα είναι κοντά μας. Καλό Πάσχα και ότι καλύτερο σε όλο τον κόσμο».

Αντώνης Γεωργίου

Κρεοπωλείο «Γεωργίου Ηλίας-Κρητικός Γιάννης», Αγίου Γεωργίου και Παπαγεωργίου, Πύργος

«Είμαι η δεύτερη γενιά του κρεοπωλείου μας. Είμαι 14 ετών και μαθαίνω από 4 ετών τη δουλειά του κρεοπώλη. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε εδώ για να φροντίσουμε για το πασχαλινό σας τραπέζι. Σε μας θα βρείτε ντόπια κρέατα εξαιρετικής ποιότητας και όλα τα εδέσματα όπως γαρδουμπάκια, κοκορετσάκια, κοντοσούβλια και όλα τα υλικά για την παραδοσιακή μας μαγειρίτσα. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους».

Μαλλιόπουλος Γιάννης

Κρεοπωλείο «Μαλλιόπουλος», Κουρτίου 9, Πύργος

«Η κίνηση είναι ικανοποιητική και ο κόσμος προτιμά τα κρεοπωλεία της γειτονιάς. Έχουμε εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα μας. Οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές με μία μικρή αύξηση στις πατσούλες και στα εντεράκια. Καλύτερα δεν θα γινόταν σε σχέση με τις αυξήσεις που υπάρχουν, η αύξηση αυτή είναι μηδαμινή. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το «καλάθι του Πάσχα» και το 10 ευρώ το αρνί είναι μία απάτη, γιατί το κρέας έχει κατηγορίες και ποιότητα και η ποιότητα πληρώνεται. Οι παραγγελίες είναι πάρα πολλές και πιστεύω ότι φέτος θα είναι το καλύτερο Πάσχα των τελευταίων ετών. Υπάρχουν οικογένειες που έχουν να κάνουν Πάσχα μαζί 4 χρόνια και θα βρεθούν μαζί να γιορτάσουν αυτές τις Άγιες μέρες. Να  ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Διονύσιος Κουτσογιαννόπουλος,

Κρεοπωλείο «Κουτσογιαννόπουλος, Λεχαινά

«Ο κόσμος ξεκίνησε τις αγορές του για το τραπέζι του Πάσχα από τις αρχές της Μ. Εβδομάδας και από σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση. Βλέπουμε να έχουν κατέβει και οι ετεροδημότες στην πόλη και η κίνηση είναι ικανοποιητική. Σε ότι αφορά την τιμή του οβελία, κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ελάχιστα παραπάνω. Ο κόσμος φυσικά επιμένει στον οβελία λόγω του εθίμου και στα συνοδευτικά όπως κοκορέτσι, κοντοσούβλι, ρολό και άλλα εδέσματα. Αξίζει να τηρούμε τα έθιμα. Εύχομαι να περάσουν όλοι καλά στο πασχαλινό τραπέζι, καλές γιορτές και καλό Πάσχα»!

Παναγιώτης Βυθούλκας

Κρεοπωλείο «Κρεατοπηγή 2», Αμαλιάδα

«Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε τα πάντα για το πασχαλινό τραπέζι. Αρνιά, κατσίκια καθώς και όλα τα υλικά για τη μαγειρίτσα και το κοκορέτσι. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Λαγανόπουλος Διονύσιος

Κρεοπωλείο «Κρεαταγορά Λαγανόπουλος», Γαστούνη

«Η κίνηση έχει ξεκινήσει και είναι αρκετά ικανοποιητική. Προσφέρουμε στους πελάτες μας κρέατα εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ καλές τιμές. Τα πάντα για το πασχαλινό τραπέζι όπως κοκορετσάκια, γαρδουμπάκια, κοντοσούβλια και όλα τα υλικά για την παραδοσιακή μαγειρίτσα θα τα βρείτε στο κρεοπωλείο μας. Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ