Σύλλογος Νέων Καταραχίου: Στήριξη 80 οικονομικά αδύναμων οικογενειών

60

Ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου, πιστός στο ραντεβού του, συγκέντρωσε και φέτος όσα λείπουν από το πασχαλινό τραπέζι των συμπολιτών μας. Όπως πάντα υπήρξε συνεργασία με το σύλλογο «Πύργος Όλοι Μαζί», την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τους Δημήτρη Νικολακοπούλο και Θοδωρή Βασιλόπουλο, τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανό, το ΚΔΑΠμεΑ Ηλίανθος, καθώς και με το δήμο Πύργου και το γραφείο εθελοντισμού, με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Πλεμμένο που στηρίζει κάθε προσπάθεια του συλλόγου.  

Για μία ακόμα χρονιά ο σύλλογος νέων Καταραχίου κατάφερε παρά τις δυσκολίες να μη λείψει τίποτα από το τραπέζι των συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη αυτές τις Άγιες Μέρες.

Οι σακούλες με τα τρόφιμα μακράς διάρκειας παραδόθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη στις 80 οικογένειες που στηρίζει ο σύλλογος. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε και προσέφερε στο καλάθι μας έξω από επιλεγμένα σούπερ μάρκετ που πάντα στηρίζουν την πρωτοβουλία μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στα τρία σούπερ μάρκετ που μας στήριξαν όλες αυτές τις μέρες, στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, στο σούπερ μάρκετ Τερζής και στο σούπερ μάρκετ Market in.

Επιπλέον οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα της περιοχής μας που στήριξαν το έργο μας, όπως είναι το κατάστημα Μελό…διες στο Καταράχι, το κατάστημα Αρτοδημιουργίες, ο Ψωμάς, το κατάστημα χαρτικών Γιαννακόπουλος Clearnet, το κατάστημα χαρτικών Τρύφωνας Βασιλόπουλος κ.α.

Είναι γεγονός ότι με την κίνηση μας δεν λύνουμε τα οικονομικά προβλήματα των συνανθρώπων μας καθώς αυτά είναι πάνω από τις δυνάμεις μας, όμως η στήριξη μας είναι μια κίνηση αγάπης και προσφοράς σε αυτούς που τη χρειάζονται περισσότερο αυτές τις μέρες.

Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση» επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο σύλλογος.