Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Μύρισε Πάσχα» στα ζαχαροπλαστεία του Πύργου

«Μύρισε Πάσχα» στα ζαχαροπλαστεία του Πύργου

«Λαχταριστές» προτάσεις  από τους μετρ του είδους 

«Μύρισε» Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Ηλείας. Λαχταριστά τσουρέκια, πασχαλινά κουλούρια, σοκολατένια αυγά κι άλλες πασχαλινές δημιουργίες για το εορταστικό σας οικογενειακό τραπέζι, αλλά και για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι ζαχαροπλάστες του Νομού φτιάχνουν γλυκίσματα, δημιουργώντας μια πλούσια συλλογή από παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες συναντάνε το σήμερα, σε μια σύζευξη παραδοσιακών υλικών με πιο μοντέρνες πινελιές.

Το ενδιαφέρον, με βάση τα μηνύματα, που έχουν εισπράξει οι επαγγελματίες από τον κόσμο είναι μεγάλο, ενώ οι ίδιοι σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν θα κάνουν και πάλι προσπάθεια για να απορροφήσουν ένα μέρος των όποιων ανατιμήσεων έχουν σημειωθεί στις πρώτες ύλες.

Η προτίμηση αναμένεται να συγκεντρωθεί κυρίως στα πασχαλινά τσουρέκια, με σοκολάτα και μη, στα σοκολατένια αβγά, στα παραδοσιακά κουλούρια αλλά και σε τούρτες με πασχαλινές διακοσμήσεις, ως δώρα για τις επισκέψεις μας αυτές τις ημέρες. Η κίνηση έχει ήδη τονωθεί και η κορύφωση της αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, όπου τα ζαχαροπλαστεία θα παραμείνουν ανοιχτά όλη μέρα για να εξυπηρετήσουν το κοινό.

Νέλη Πάτσιου, Ζαχαροπλαστείο «ΠΑΤΣΙΟΣ»

«Στο κατάστημά μας θα βρείτε χειροποίητα πασχαλινά αυγά, τσουρέκια απλά αλλά και γεμιστά με κάστανο και σοκολάτα, πασχαλινά κουλούρια και κουραμπιέδες. Επίσης και όλα τα νηστίσιμα όπως, σκαλτσούνια, μηλοπιτάκια, ροξάκια και σοκολατάκια με φρούτα. Ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά και εμείς είμαστε εδώ να τον εξυπηρετήσουμε με εξαιρετικής ποιότητας γλυκά. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο».

Γεωργία Τσαπάρα, Ζαχαροπλαστείο «Τσαπάρας»

«Στο ζαχαροπλαστείο «Τσαπάρας» θα βρείτε κουλουράκια πασχαλινά, τσουρέκια απλά και γεμιστά με κάστανο, σοκολάτα, μπουένο και άλλες πολλές γεύσεις. Έχουμε κάνει χειροποίητα πασχαλινά αυγουλάκια και με σοκολάτα γάλακτος και με υγείας για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την κίνηση και ευχαριστούμε τους πελάτες μας. Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο».

ΑΦΟΙ Χρονόπουλοι, Ζαχαροπλαστείο «ΗΛ.ΒΙ.ΖΑΧ»

«Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα τα πασχαλινά προϊόντα όπως κουλούρια, τσουρέκια απλά και γεμιστά αλλά και τα πασχαλινά αυγά σε πολλά σχέδια. Είμαστε εδώ να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, οι οποίοι μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Καλό Πάσχα σε όλους».

Άκης Σμαρνάκης, Ζαχαροπλαστείο «Σμαρνάκης»

 «Η κίνηση είναι ακόμα χαλαρή και κινούμαστε με τσουρέκια, κουλούρια και πασχαλινά αυγά χειροποίητα δικής μας παραγωγής. Το Μεγάλο Σάββατο και τη Κυριακή του Πάσχα την τιμητική τους θα έχουν τα γλυκά, οι τούρτες αλλά και διάφορες παρασκευές που θα κάνουμε που θα εμπεριέχουν το πασχαλινό στοιχείο. Έχουμε κάνει διάφορες γλυκές παρασκευές με σοκολάτα και αυγά για όλα τα γούστα που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ