Home Επικαιρότητα Δουνέϊκά: Αποκλειστικές εικόνες από το σπίτι που βρέθηκαν όπλα   

Δουνέϊκά: Αποκλειστικές εικόνες από το σπίτι που βρέθηκαν όπλα   

0

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στα Δουνέϊκα σημειώθηκε σήμερα στις 5:00 τα ξημερώματα. Δυνάμεις με την ΕΚΑΜ από την Αθήνα, την ΟΠΚΕ Ηλείας και Αχαΐας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου,  με την συνδρομή αστυνομικών  Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας,  προχώρησαν στον εντοπισμό και την σύλληψη ενός κακοποιού από τα Καβάσιλα αλλά και των συνεργατών του. Συμφωνα με πληροφορίες, την ίδια στιγμή που πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση στα Δουνέικα, πραγματοποιήθηκε και επιχείρηση σε σπίτι στα Καβάσιλα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής πέντε συλλήψεις, εκ των οποίων τρείς Έλληνες και δύο αλλοδαποί, ενώ έχει κατασχεθεί και το όχημα με το οποίο οι δράστες θα χρησιμοποιούσαν για την διαφυγή τους, καθώς σχεδίαζαν ληστεία κατά πάσα πιθανότητα σε υποκατάστημα τράπεζας ή σε μεγάλο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Νομό. Οι πέντε συλληφθέντες έχουν “βαρύ” ιστορικό και το “χτύπημα” που ετοίμαζαν ήταν εκείνο που θα τους “εξασφάλιζε” μία γερή “μπάζα”.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που έχει στην διάθεση της η «Πρώτη» έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τα τέσσερα σπίτια που ανήκουν στο ίδιο κτηριακό συγκρότημα, όπου βρέθηκαν όπλα, αλλά και ποσότητα βενζίνης την οποία οι δράστες είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να κάψουν το κλεμμένο όχημα, έτσι ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Exit mobile version