Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα: Θλίψη για τον 25χρονο δρομέα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Πάτρα: Θλίψη για τον 25χρονο δρομέα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα μετά τον θάνατο ακόμα ενός νέου ανθρώπου σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης. Δύο 24ωρα μετά τον θάνατο του 27χρονου Γιώργου Μασούρα ο οποίος «έφυγε» από τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του, το βράδυ της Τετάρτης (15/3) τη ζωή του έχασε ο 25χρονος Ντένις Γκιούρα, ο οποίος προσέκρουσε με το ΙΧ του σε διαχωριστικό διάζωμα στην μικρή περιφερειακή της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ο Ντένις Γκιούρα ήταν δρομέας, αθλητής του Εσπέρου από το 2004 με σημαντικές διακρίσεις ανάμεσα στις οποίες η πρωτιά τα τελευταία χρόνια στο Run Greece Πάτρας.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν μεγάλη όπως φαίνεται από ανάρτησή του το 2020 όταν έγραφε «με όπλα τα πόδια και την δίψα για επιτυχίες που δεν αδειάζουν ποτέ από σφαίρες…».

Το προφίλ του στο Facebook είναι, εξάλλου, γεμάτο από φωτογραφίες από τη συμετοχή του σε αγώνες και προπονήσεις.

«Πρωταθληταρά μου, ο Θεός να σε αναπαύσει. Καλή αντάμωση καλέ μου αδερφέ» τον αποχαιρετά δημόσια ένας από τους φίλους του.

Το τροχαίο με θύμα τον Ντένις Γκιούρα σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε στην μίνι περιμετρική, στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο διαχωριστικό διάζωμα στο ύψος του αρχαίου υδραγωγείου.

Αν και στο σημείο του τροχαίου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αποδείχθηκε ότι ήταν αργά για τον 25χρονο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός του 25χρονου από πυροσβέστες οι οποίοι τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του.

Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο σε 48 ώρες

Μόλις πριν από δύο ημέρες η Πάτρα θρήνησε τον θάνατο του 27χρονου Γιώργου Μασούρα ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν η μοτοσικλέτα του έπεσε σε κολώνα.

Το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο Γιώργος Μασούρας επέστρεφε στο σπίτι του μετά από βάρδια που έκανε στην επιχείρηση εστίασης που είχε δημιουργήσει με φίλους του στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η μοτοσικλέτα του Γιώργου Μασούρα εξετράπη της πορείας της ενώ βρισκόταν επί της οδού Κορίνθου και καρφώθηκε σε κολώνα, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας στο οποίο διακομίστηκε.

Σύμφωνα με το pelop.gr ο άτυχος αναβάτης ήταν αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Θεσσαλονικής, Νίκου Μασούρα, και του τωρινού φυσικοθεραπευτή της ομάδας του Απόλλωνα, που παλαιότερα αγωνιστηκε στην ομάδα μπάσκετ της Παναχαικης, Αγγελου Μασούρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ