Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαταγγελία ΣΟΚ: «Ο μηχανοδηγός της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας Γιώργος Κουτσούμπας από την...

Καταγγελία ΣΟΚ: «Ο μηχανοδηγός της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας Γιώργος Κουτσούμπας από την Αμαλιάδα δεν ήταν δηλωμένος στους αγνοούμενους»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες συγγενών και φίλων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Λευτέρης Πλανήταρος, γείτονας του μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα από την Αμαλιάδα της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, κάνει λόγο για έναν εξαίρετο άνθρωπο που εργαζόταν χρόνια στα τρένα.

«Ήταν ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, πάντα χαμογελαστός. Εχθές τους κάλεσαν, τους συγγενείς του, για να δώσουν DNA, δεν τους είχε εξηγήσει κανείς τίποτα, ούτε ήταν στη λίστα των αγνοουμένων, ούτε των νεκρών».

Σύμφωνα με τον κ. Πλανήταρο, ο άτυχος μηχανοδηγός δεν είχε δηλωθεί από την εταιρεία ως προσωπικό που αγνοούνταν, αλλά από κόρες του όταν αυτές τον αναζήτησαν.

«Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν ελπίδες, η γνώση μου, μου λέει πως δεν υπάρχουν. Θα του έλεγα να βγει νωρίτερα στη σύνταξη, να είναι εδώ, να με χαιρετάει όταν περνάω, να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Του άρεσε πάρα πολύ η δουλειά του, ήταν ένας άνθρωπος που σου άνοιγε την αγκαλιά του να σου μιλήσει, θα σε σταμάταγε στον δρόμο με χαρά, Ήταν πολύ έμπειρος και αυτήν την στιγμή και εκπαιδευτής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ