Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Πρεμιέρα» για τις χειμερινές εκπτώσεις xθες στον Πύργο

«Πρεμιέρα» για τις χειμερινές εκπτώσεις xθες στον Πύργο

«Πρεμιέρα» είχαμε χθες για τα χειμερινές εκπτώσεις και στα καταστήματα της Ηλείας, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Μετά από μία αρκετά καλή αγοραστική κίνηση τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι επιχειρηματίες των καταστημάτων μιλούν στην «ΠΡΩΤΗ» και δείχνουν αισιόδοξοι και για την περίοδο των εκπτώσεων, αφού όπως είναι φυσικό οι καταναλωτές την περιμένουν για να αγοράσουν το κάτι παραπάνω.

Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 20% και σε αρκετές περιπτώσεις θα αγγίξουν το 70%. Ευκαιρία λοιπόν, οι πολίτες της Ηλείας να στηρίξουν την τοπική αγορά, αφού οι καταστηματάρχες θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ συμφέρουσες τιμές με σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή.

Μ. Ρέβελου

Ζουμπάκη Πένυ – Αργυρακόπουλος Δημήτρης

S&M Designs, Κολοκοτρώνη 10, Πύργος

«Είμαστε ένα καινούριο μαγαζί. Ανοίξαμε πριν τα Χριστούγεννα και ο κόσμος μας τίμησε την περίοδο των εορτών και αυτό ελπίζουμε και για την περίοδο των εκπτώσεων. Στο κατάστημά μας θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα ή μη, από ατσάλι αλλά και από ασήμι, φτιαγμένα με μεράκι στο εργαστήριό μας. Είναι κάτι το οποίο αγαπάμε πολύ. Θα βρείτε ακόμα και αξεσουάρ, όπως τσάντες και υπέροχες λύσεις για δώρα στους αγαπημένους σας σε πολύ καλές τιμές. Ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την τοπική αγορά και τα καινούρια καταστήματα όπως το δικό μας».

Ζούβελου Ξένια

Υποδήματα «Μπαξιβάνη», Γερμανού και  Αιόλου 1, Πύργος

«Η κίνηση των εορτών ήταν αυξημένη. Απ’ ότι φάνηκε το προηγούμενο διάστημα ο κόσμος δεν είχε ψωνίσει. Περίμενε τις γιορτές, να πληρωθεί, να πάρει τα δώρα και τα επιδόματα, τα οποία βοήθησαν πάρα πολύ την αγορά. Κινηθήκαμε πολύ και τώρα στις εκπτώσεις πιστεύουμε να συνεχιστεί η διακίνηση γιατί υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου η οποία περιμένει τις εκπτώσεις για να ψωνίσει έξτρα πράγματα».

Nτεβενέζος Κωνσταντίνος

Ανδρικά ενδύματα, Ερμού 28, Πύργος

«Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν σήμερα και ευελπιστούμε να υπάρχει κίνηση. Υπάρχει πληθώρα εμπορευμάτων, οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές. Ο κόσμος περίμενε τις εκπτώσεις λόγω των δύσκολα οικονομικά καιρών που διανύουμε. Ο καιρός δε μας βοήθησε πολύ τις προηγούμενες ημέρες να φύγει η «βαριά» ένδυση και ευελπιστούμε τώρα που θα αλλάξει ο καιρός και οι εκπτώσεις είναι μεγάλες ο κόσμος να ανταποκριθεί».

Μπλάθρας Σπύρος

Αθλητικά είδη «Blathras sport», Ερμού 5, Πύργος

«Προερχόμαστε από έναν πολύ καλό μήνα, όπως ήταν ο Δεκέμβριος. Η αγορά ήταν καλύτερη του αναμενόμενου. Είμαστε ευχαριστημένοι και εμείς και ο κόσμος. Τώρα ήρθαν οι εκπτώσεις που ο καταναλωτής τις περιμένει πάντα. Η διάρκειά τους θα είναι μεγάλη, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου και θα φτάσουν έως και 50%. Ο κόσμος μπορεί άνετα να εξυπηρετηθεί και να βρει πράγματα πάρα πολύ καλά».

Τσαούσης Αθανάσιος

Κατάστημα «Tucan concept store», Γρηγορίου Ε΄ 2, Πύργος

«Ο κόσμος έχει πάψει να στηρίζει την τοπική αγορά. Περιμένουμε στις εκπτώσεις να υπάρχει τόνωση του αγοραστικού κοινού. Είναι σχεδόν επιτακτική ανάγκη, ο κόσμος να στηρίξει τα μαγαζιά του Πύργου και να σταματήσει να πηγαίνει σε όμορους νομούς για να ψωνίσει. Η αγορά τα Χριστούγεννα δε πήγε όπως περιμέναμε. Είναι ευκαιρία τώρα με τις εκπτώσεις που θα φτάσουν μέχρι και 50%  να βοηθήσουν όλοι, να μπορέσουν να κρατηθούν τα καταστήματα ανοιχτά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ