Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΝεκρός με 40 τραύματα στο κεφάλι ο 68χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος

Νεκρός με 40 τραύματα στο κεφάλι ο 68χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος

Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα στοιχεία του θανάτου του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου

Για ανάκριση ο αδερφός του, που τον εντόπισε νεκρό του στο σπίτι τους στην Εφύρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονταν μέχρι και αργά χθες βράδυ οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου

Ρεπορτάζ: Άννα Αγγελίδου, Μιχάλης Δημητρόπουλος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονταν μέχρι και αργά χθες βράδυ οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου για την εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, που βρέθηκε νεκρός στις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του στην Εφύρα του Δήμου Ήλιδας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση, που διενήργησε την νεκροψία, ο νεκρός φέρει περισσότερα από 40 τραύματα σε όλο το κεφάλι του εκ των οποίων τα 19 είναι ιδιαίτερα εμφανή. Όλα δείχνουν ότι χτυπήθηκε από θλων και τέμνον όργανο, ή από κάποιου είδους σκεπάρνι, στο οποίο ο δράστης δεν χρησιμοποίηση μεγάλη μυϊκή δύναμη. Κακώσεις υπάρχουν και στον αυχένα του θύματος, ωστόσο δεν μπορεί να διακριβωθεί εάν προέρχονται από τα χτυπήματα ή από την πτώση του 68χρονου στο έδαφος. Σύμφωνα με τον κ. Γκότση όλα συνηγορούν σε εγκληματική ενέργεια, καθώς ο μεγάλος αριθμός των τραυμάτων δεν συνηγορεί σε ατύχημα ή σε αυτοκτονία.

Ο 68χρονος εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, από τον αδερφό του ο οποίος έμενε μαζί του, στο σπιτάκι που είχαν ακριβώς δίπλα από το ελαιοτριβείο που διατηρούσαν στην περιοχή της Εφύρας. Ήταν πεσμένος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι του μέσα σε μία λίμνη αίματος. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις Αρχές ο αδερφός του, τον βρήκε όταν επέστρεψε από το καφενείο του χωριού όπου πριν βρισκόταν. Ακολούθως, κάλεσε την Αστυνομία και αμέσως ο χώρος αποκλείστηκε και κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας από την Ήλιδα. Το ελαιοτριβείο αυτή την περίοδο ήταν εκτός λειτουργίας, δεν είχε εργάτες.

Από την Ασφάλεια ξεκίνησαν άμεσα να λαμβάνονται καταθέσεις από το στενό περιβάλλον του θύματος για να μπορέσουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί προς ποια κατεύθυνση να κινηθούν. Μέχρι και χθες αργά το βράδυ ο αδερφός του θύματος -αυτός που τον εντόπισε- βρισκόταν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου για ανάκριση.

Ο 68χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είχε τρία αδέρφια, ήταν χωρισμένος και ζούσε μόνος ως συνταξιούχος. «Ήταν ψυχούλα, να μη σας πω ότι ψάχνεις να βρεις τέτοιους ανθρώπους. Ήταν κεραυνός εν αιθρία για μένα», είπε συγγενικό του πρόσωπο μιλώντας στο Mega.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ