Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛάλα: Απαγχονισμένος σε αποθήκη εντοπίστηκε 44χρονος άνδρας

Λάλα: Απαγχονισμένος σε αποθήκη εντοπίστηκε 44χρονος άνδρας

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην περιοχή του Λάλα η τραγική είδηση του θανάτου του 44χρονου Α.Γ. ο οποίος εντοπίστηκε μετά από έρευνα των γειτόνων του απαγχονισμένος σε μία μικρή αποθήκη δίπλα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» ο 44χρονος άνδρας ζούσε μόνος του στην περιοχή, καθώς εδώ και χρόνια είχαν φύγει από τη ζωή οι γονείς του ενώ τα αδέρφια του διαμένουν σε περιοχή εκτός του Νομού Ηλείας. Όλοι όσοι γνώριζαν τον 44χρονο μιλούν για έναν άνδρα ιδιαίτερα εργατικό και ήσυχο ενώ τον χαρακτηρίζουν όλοι ως ένα ιδιαίτερα «καλό παιδί» το οποίο για να επιβιώσει έκανε ότι δουλειά μπορούσε. Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο οι γείτονες και οι φίλοι του 44χρονου είχαν χάσει τα ίχνη του και τον αναζητούσαν και κάλεσαν την Αστυνομία… η αναζήτηση τους αυτή τους οδήγησε και στο σπίτι στο οποίο διέμενε, ωστόσο δεν εντόπισαν τον άτυχο άνδρα…

Η σορός του 44χρονου εντοπίστηκε μέσα στο αποθηκάκι. Οι Αστυνομικές Αρχές εξέτασαν τον χώρο προκειμένου να διακριβώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 44χρονου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κηδεία του Α.Γ. θα τελεστεί σήμερα στις 6:00 το απόγευμα εκ του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης στο Λάλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ