Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠύργος: Υποβλήθηκε μήνυση από τον πατέρα του 14χρονου που δέχτηκε επίθεση από...

Πύργος: Υποβλήθηκε μήνυση από τον πατέρα του 14χρονου που δέχτηκε επίθεση από δύο επίσης ανήλικους

Στα χέρια του Εισαγγελέα Ηλείας βρίσκεται ήδη η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του 14χρονου, που έπεσε θύμα νεαρών στο κέντρο του Πύργου. Οι ανήλικοι δράστες μάλιστα φρόντισαν να βιντεοσκοπήσουν την δράση τους, ενώ στην συνέχεια ανέβασαν το σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο τον εξευτελισμό του 14χρονου παιδιού. Το νέο περιστατικό βίας προκαλεί ήδη ανησυχία στην τοπική κοινωνία του Πύργου. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται η αναίτια επίθεση των δραστών ηλικίας από 16-18 ετών και ο ξυλοδαρμός του 14χρονου αγοριού.

Στο βίντεο διακρίνονται οι δύο ανήλικοι να επιτίθενται και να χτυπούν στο πρόσωπο τον άτυχο 14χρονο, που βρέθηκε στο δρόμο τους. Αυτό που κάνει εντύπωση και προκαλεί σοκ είναι ότι ένας άλλος πιθανά ανήλικος τη στιγμή της επίθεσης τραβά βίντεο το οποίο στην συνέχεια ανάρτησε στα social media με πιθανό στόχο την διαπόμπευση του θύματος.

Οι «νταήδες» του συγκεκριμένου θλιβερού περιστατικού φαίνεται ότι είναι οι ίδιοι οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές στο 4ο Γυμνάσιο Πύργου, κατά την περσινή σχολική χρονιά, όταν η σχολική μονάδα τελούσε υπό κατάληψη, βάζοντας φωτιά και προκαλώντας ζημιές σε σχολικές αίθουσες. Το νέο θλιβερό επεισόδιο με θύμα και θύτες ανηλίκους έχει ήδη λάβει Πανελλαδική διάσταση.

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει διαστάσεις όταν ο πατέρας του παιδιού έκανε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα και μίλησε για αλλεπάλληλα περιστατικά βίας, που έχουν σαν αποτέλεσμα μικρά παιδιά να φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Όπως ανέφερε ο πατέρας του 14χρονου, ο γιος του έχει στοχοποιηθεί.

Δέχτηκε επίθεση στις 8 Αυγούστου και άλλη μία την περασμένη Παρασκευή, με τους δράστες να τον απειλούν και να τον προειδοποιούν ότι θα συνεχίσουν να τον έχουν στο στόχαστρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ