Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠύργος: Λευκή Νύχτα παρουσία πλήθους κόσμου

Πύργος: Λευκή Νύχτα παρουσία πλήθους κόσμου

Με μουσική φώτα και κόσμο πλημμύρισαν οι δρόμοι

Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τόσο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλία Ξανθούλη όσο και του Δημάρχου  Παναγιώτη Αντωνακόπουλου

Με μουσική φώτα και κόσμο πλημμύρισαν οι δρόμοι του Πύργου το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τη Λευκή Νύχτα.

Μετά από μία «ανάπαυλα» δύο χρόνων, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού  η Λευκή Νύχτα επέστρεψε στην πόλη του Πύργου και αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι επέλεξαν, να βγουν, να περπατήσουν και να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης σε μία ιδιαίτερη γιορτή που διοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου και ο δήμος Πύργου.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τόσο του προέδρου του εμπορικού συλλόγου  Ηλία Ξανθούλη όσο και του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου και επέλεξαν να επισκεφτούν τα καταστήματα της πόλης και να κάνουν τις αγορές τους.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά συμμετείχαν και μουσικά σχήματα τα οποία διασκέδασαν τον κόσμο που επέλεξε να παρευρεθεί σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Στην ξεχωριστή αυτή γιορτή συμμετείχε και ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης πού βρέθηκε στην πόλη του Πύργου προκειμένου να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με παλιές και νέες του επιτυχίες σε μία μοναδική συναυλία που ξεκίνησε στις 11:30 το βράδυ. Έμποροι και καταναλωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ