Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕντολή Καρβέλη για μεταφορά ακτινοσκοπικού μηχανήματος στο Νοσοκομείο Πύργου από το Νοσοκομείο...

Εντολή Καρβέλη για μεταφορά ακτινοσκοπικού μηχανήματος στο Νοσοκομείο Πύργου από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Προέκυψε πρόβλημα με την πραγματοποίηση προγραμματισμένων χειρουργείων

Πρόβλημα με την πραγματοποίηση προγραμματισμένων χειρουργείων έχει προκύψει στο Νοσοκομείο Πύργου, καθώς το ακτινοσκοπικό μηχάνημα C-arm, που χρησιμοποιείται για ορθοπεδικές επεμβάσεις. είναι εν… αναμονή επισκευής του. Για να πραγματοποιηθούν τα χειρουργεία ωστόσο, μέχρι να επισκευαστεί το μηχάνημα, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς φορητού αντίστοιχου μηχανήματος από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Η «ΠΡΩΤΗ» έθεσε το θέμα στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος τόνισε πως έχει δώσει ήδη εντολή μεταφοράς του μηχανήματος από την Αμαλιάδα στον Πύργο.

 «Γνωρίζουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη βλάβη του ακτινοσκοπικού μηχανήματος  ψηφιακής απεικόνισης-επεξεργασίας  στο Νοσοκομείο του Πύργου. Έχω ήδη δώσει εντολή να μεταφερθεί προσωρινά το μηχάνημα το οποίο υπάρχει στην Αμαλιάδα προς το νοσοκομείο Πύργου προκειμένου να πραγματοποιηθούν χειρουργεία. Σαφώς και το μηχάνημα που υπάρχει στο νοσοκομείο Πύργου θα επισκευαστεί και τότε θα επιστραφεί και το μηχάνημα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας», δήλωσε ο κ. Καρβέλης στην «ΠΡΩΤΗ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ