Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαίρνει πίσω τη χαμένη του ζωή: Ο Θύμιος Μπουγάς έχει πια το...

Παίρνει πίσω τη χαμένη του ζωή: Ο Θύμιος Μπουγάς έχει πια το δικό του σπίτι

Μετά από χρόνια ο Θύμιος Μπουγάς που συγκίνησε με την ιστορία του το πανελλήνιο, με τη συμβολή των εθελοντών που συνέδραμαν για την οικονομική του ενίσχυση αλλά και την βοήθεια από τον Δήμου Πύργου, έχει πλέον το δικό του σπίτι.

Η Νατάσα Μποζίνη σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, από το νέο σπίτι του Θύμιου Μπουγά.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες. Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε να μας εντοπίσει ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ο κ. Σωτήρης Μπρης και 4 Σεπτέμβρη, μετά από πολλά χρόνια ο άστεγος και περιφερόμενος Θύμιος να έχει: ρεύμα,ζεστό νερό, προστατευμένη στέγη και έναν ιδιοκτήτη δίπλα του, που πραγματικά τον νοιάζεται.

Απο καρδιάς ευχαριστούμε τον Δήμο Πύργου για το ποσό που ενέκρινε για τους πρώτους μήνες της διαβίωσής του, τους πολίτες και εθελοντές, οι οποίοι από το υστέρημά τους δημιούργησαν ένα μικρό κουμπαρά ώστε να καλυφθούν οι πρώτες μετακινήσεις, διαμονή στην Αθήνα για τις διαγνωστικές εξετάσεις και συνεχίζουν να επικοινωνούν ώστε να βοηθήσουν στη Β΄Φάση που είναι η έναρξη των επεμβάσεων, με την εθελοντική προσφορά σπουδαίων γιατρών, κλινικών και ιατρικών κέντρων. Ευχαριστούμε επίσης την Ι.Μ.Πύργου που θα συμβάλλει μηνιαίως με ένα σημαντικό ποσό επι του ενοικίου, για τα 2 κρίσιμα χρόνια που έχουμε μπροστά μας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι πολύπλοκες ιατρικές του επεμβάσεις (θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο) ώστε αφού αποκατασταθεί να υλοποιήσει το μεγάλο του όνειρο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ