Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤραγανό:«Δεν έχουμε νερό ούτε για να νιφτούμε!»

Τραγανό:«Δεν έχουμε νερό ούτε για να νιφτούμε!»

Του Μιχάλη Δημητρόπουλου
mixalisdimitro@hotmail.com

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Τραγανού και των οικισμών Όλγας και Μαρκόπουλου του Δήμου Πηνειού, καθώς εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα με την παροχή ύδρευσης. Όπως τονίζουν στην «ΠΡΩΤΗ», η παρεχόμενη ποσότητα του νερού από τις βρύσες δεν φτάνει «ούτε για να νιφτούν»!

Νίκος Τσάκωνας, Πρόεδρος Κοινότητας Τραγανού

«Εδώ και ένα μήνα περίπου έχουμε σοβαρά προβλήματα, έχουμε έλλειψη νερού. Παρότι έχω επικοινωνήσει πολλές φορές με τον Δήμο, δεν έχει βρεθεί κάποια λύση ακόμα. Δεν λέω ότι δεν έχουν προσπαθήσει, αλλά η ουσία είναι ότι δεν έχουμε νερό. Είμαι αποδέκτης παραπόνων καθημερινά από τους κατοίκους για το θέμα του νερού. Ελπίζω να αποκατασταθεί κάποια στιγμή το πρόβλημα για να μπούμε στην κανονική ροή που είχαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να αντιμετωπίσουμε τέτοιο πρόβλημα με το νερό στο Τραγανό».

Διονύσης Παπαδόπουλος, Σύμβουλος Κοινότητας Τραγανού

«Αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα με το νερό εδώ και 25 ημέρες. Οι πολίτες μας ρωτούν συνέχεια τι γίνεται και δεν μπορούμε, δυστυχώς, να δώσουμε λύση, ούτε απάντηση».

«Έχουμε τεράστιο πρόβλημα, δεν έχουμε νερό ούτε να νιφτούμε! Είναι απαράδεκτο και συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, με τον Δήμαρχο τον κ. Μαρίνο. Δεν έχουμε ούτε υδρονομέα!».

Πέτρος Τσάμης, πρώην Αντιδήμαρχος Τραγανού

Δημήτρης Μονάντερας, κάτοικος Όλγας Τραγανού

«Το πρόβλημα στο Τραγανό είναι εδώ και μία εβδομάδα με το νερό. Στους οικισμούς Όλγα και Μαρκόπουλο το πρόβλημα είναι τουλάχιστον εδώ και δύο μήνες! Κάθε μέρα το ίδιο πρόβλημα, δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το νερό, εάν θα έρθει, απαράδεκτη κατάστασης τελείως! Όταν όμως πάμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς, δεν μας λένε θα σας κάνουμε έκπτωση γιατί δεν είχατε νερό. Δεν έχει εμφανιστεί κανένας να μας πει τίποτα! Είναι ανθρώπινο να συμβεί ένα πρόβλημα και μια φορά και δύο, αλλά εδώ δεν έχει εμφανιστεί κανείς να μας πει βρε παιδιά υπάρχει αυτό το πρόβλημα και θα το λύσουμε εν καιρώ, τελείως απαράδεκτη κατάσταση. Και αν μιλήσουμε και πούμε την αλήθεια μπορεί να κατηγορηθούμε πως δεν είμαστε της παράταξης του Δημάρχου… Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα, ντροπή! Ας βγει κάποιος αρμόδιος να μας πει για ποιον λόγο δεν έχουμε νερό!».

Θεόδωρος Μπουζούκος, κάτοικος

«Δεν έχουμε να πλυθούμε, να κάνουμε μπάνιο, ούτε πλυντήριο να πλύνουμε τα ρούχα μας! Τι κατάσταση είναι αυτή;».

 Ιωάννης Κονταλής, κάτοικος

«Δεν υπάρχει νερό, δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε για μπάνιο, ούτε για τίποτα, εδώ και 20 μέρες περίπου. Δεν έχουμε να πλυθούμε».

Αλέξης Γεναιόπουλος, κάτοικος

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Λείπω 8 μήνες στην Αθήνα, έρχεται ο λογαριασμός του νερού 40-45 ευρώ χωρίς να μένω εδώ. Άλλα πληρώνουμε στο Τραγανό για νερό, άλλα στη Γαστούνη. Η Γαστούνη έχει 25 ευρώ για το εξάμηνο, κι εμείς έχουμε ρολόι. Τώρα μου ζητάνε για να πληρώσω να πάω στο Βαρθολομιό!» .

Κωνσταντίνος Αγγελακόπουλος

«Μένω 6 μήνες στο Τραγανό και 6 μήνες στο εξωτερικό. Έχω έρθει εδώ και ενάμιση μήνα και στον ενάμιση μήνα έχουμε κάνει μόνο τρία μπάνια! Δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο, δεν υπάρχει νερό! Σας παρακαλώ βοηθήστε το Τραγανό!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ