Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚρέστενα: 13χρονη κατήγγειλε 51χρονο για απόπειρα βιασμού

Κρέστενα: 13χρονη κατήγγειλε 51χρονο για απόπειρα βιασμού

Απόπειρα βιασμού μιας 13χρονης κοπέλας καταγγέλθηκε το βράδυ της Παρασκευής τόσο από την ίδια όσο και από τους γονείς της. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς διατηρούσαν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του 51χρονου φερόμενου ως δράστη καθώς αυτός ήταν συνάδελφος στην ίδια υπηρεσία με τον 48χρονο πατέρα του κοριτσιού.

Η οικογένεια του 48χρονου εμπιστεύτηκε την 13χρονη στην οικογένεια του 51χρονου καθώς έπρεπε να φύγουν σε γειτονική περιοχή προκειμένου να πραγματοποιήσουν εξετάσεις. Η 13χρονη εξάλλου ήταν φίλη με την κόρη του 51χρονου. Ωστόσο την Παρασκευή όταν η σύζυγος με την κόρη του 51χρονου έφυγαν για λίγο από το σπίτι τότε σύμφωνα με όσα καταγγέλλει 13χρονη εκείνος την οδήγησε στο υπόγειο του σπιτιού και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Τα σχέδια του 51χρονου άνδρα φαίνεται ότι χάλασαν όταν στο σπίτι επέστρεψε συντομότερα από όσο ο ίδιος ίσως είχε υπολογίσει, η σύζυγος του η οποία φέρεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να στηρίζει τα λεγόμενα της 13χρονης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η 13χρονη εξετάζεται από παιδοψυχολόγο από την Πάτρα ενώ ο 51χρονος αρνείται αυτά που το ανήλικο κορίτσι περιγράφει. Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ