Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜε ελπίδα για Ανάσταση της Ηλείας…

Με ελπίδα για Ανάσταση της Ηλείας…

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα, ανατέλλει και συμβολίζει τη γέννηση μιας νέας ζωής για όλους μας. Η Ανάσταση του Χριστού είναι συνώνυμη της Ελπίδας!

Το μήνυμα της γιορτής του Πάσχα, πάνω απ’ όλα είναι μήνυμα αγάπης προς το συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή, που μέσα από τις δυσκολίες ανασταίνεται, αξίες διαχρονικές και τόσο επίκαιρες. Ο συμβολισμός της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης μας διδάσκει πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, αν σταθούμε με δύναμη, αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, πίστη και αισιοδοξία, θα βρούμε τη διέξοδο από τη δεινή δοκιμασία.

Όσες δυσκολίες και αντιξοότητες κι αν υπάρξουν, ακόμα και στις πιο άσχημες στιγμές, υπάρχει πάντοτε στο τέρμα το Φως της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας. Για τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά.

Μέσα από το Θείο Δράμα ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται το μέγεθος της μικρότητάς του και μέσα από το Αναστάσιμο Μήνυμα την ακατάλυτη ισχύ της Αγάπης, την αναγέννηση της οποίας συμβολίζει ο μαρτυρικός θάνατος του Θεανθρώπου στον Σταυρό!

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου, μας βρίσκει για μία ακόμα χρονιά μέσα σε κρίση. Μπορεί η πανδημία να βρίσκεται σε ύφεση, αλλά η οικονομική κρίση έχει βαθύνει στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Στην Ηλεία μας η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη από τους υπόλοιπους Νομούς της Ελλάδας.

Ας πάρουμε δύναμη από την Ανάσταση του Κυρίου και ας αγωνιστούμε ο καθένας με τις δυνάμεις του για να αναστηθεί επιτέλους αυτός ο ευλογημένος Νομός.

Το Αναστάσιμο φως ας μας φωτίσει. Είναι το φως της αισιοδοξίας για το αύριο, είναι το φως της ελπίδας. Το φως της Ανάστασης του Κυρίου μας, που μας οδηγεί.

To “protinews” εύχεται σε όλους εσάς, το αναστάσιμο μήνυμα της αγάπης να κρατήσει αναγεννημένη και ζωντανή την ελπίδα στις καρδιές σας.

Καλό Πάσχα!

“PROTI NEWS”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ