Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΜάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα, οι γιατροί είχαν...

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα, οι γιατροί είχαν ζητήσει να τη δει ψυχίατρος

Στο β’ μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας των παιδιών που πέθαναν μιλάει για την κεταμίνη, την σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και το απειλητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως την «καίει»

Για την σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και τους θανάτους των παιδιών τους μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας των τριών παιδιών της οικογένειας αποκαλύπτει πως οι γιατροί ζήτησαν να δει την Ρούλα Πισπιρίγκου ένας ψυχίατρος.

«Πήγες εσύ και είπες “πάτε να βγάλετε την γυναίκα μου τρελή”;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, με τον ίδιο να το παραδέχεται, αλλά να δικαιολογεί την πράξη του: «Εμένα δεν μου πέρασε τίποτα από το μυαλό τότε και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά τα νοσοκομεία. Μιας και οι γιατροί το είχαν πάρει όλοι χαμπάρι, γιατί τώρα πάμε να βγάλουμε όλοι τις ουρές μας απ’ έξω, τότε τι κάνανε;».

Ο πατέρας στις επίμονες ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, εμμένει πως δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για τη μητέρα των παιδιών του τα τελευταία δυόμιση χρόνια. «Αν αναρωτιόμουν, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα την στήριζα μέχρι τέλους; Εγώ επικοινωνούσα με τους αρμόδιους γιατρούς για να μάθω εάν το πρόβλημα είναι γονιδιακό, όπως μου έλεγε η Ρούλα, αλλά δεν τους έβρισκα στο τηλέφωνο. Η ίδια μου μετέφερε ότι υπάρχουν περαιτέρω εξετάσεις, που καθυστερούν».

Περιγράφει τα συναισθήματά του μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο της έξι μόλις μηνών Ίριδας, αλλά και τις αντιδράσεις της συζύγου του. «Τα έχασα τελείως, έπεσα κάτω, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν τα πόδια μου και η Ρούλα σπάραζε. Έκλαιγε ασταμάτητα».

Υποστηρίζει ότι ήταν καταβεβλημένος από τους θανάτους των δύο παιδιών του, αλλά ξεσπούσε όση ώρα ήταν στη δουλειά, καθώς δεν ήθελε να δείξει το θρήνο του μπροστά στην Τζωρτζίνα. «Είπα σ’ έναν φίλο μου ότι δεν αισθάνομαι καλά, ότι θέλω τη βοήθειά του. Να πάω σε έναν γιατρό, δε νιώθω καλά γιατί χάνω τον έλεγχο, είχα πολλά νεύρα. Η Ρούλα όταν την έπαιρνα τηλέφωνο, έκλαιγε συνέχεια».

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ηχητικό, απειλητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα μιλάει απειλητικά για εμένα, όχι για τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο:

«Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα…»

Ο πατέρας αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μεγαλύτερη κόρη του, Τζωρτζίνα. «Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά: «Μήπως αυτό δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον σου;»

«Δεν ξέρω», ήταν η απάντησή του.

«Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα». Αναφορικά με την ουσία κεταμίνη, που προκάλεσε το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού, αλλά και τον τρόπο προμήθειάς της, ξεκαθάρισε πως αυτός και ο πατέρας του δε θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση.

«Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί».

Όπως δήλωσε, με τη σύζυγό του είχαν πάψει εδώ και καιρό να τους ενώνουν πράγματα και πως για χάρη της Τζωρτζίνας, έμειναν και πάλι μαζί, όταν σημαδεύτηκε από την τετραπληγία. «Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονταν τέτοια πράγματα. Αγγελική δεν είναι εύκολο».

Δείτε βίντεο:



Είπε ακόμη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνήθιζε να τραβάει πολλά βίντεο με τα παιδιά. «Η Ρούλα σπάραζε, εγώ έπεσα κάτω, δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε, αναφερόμενος στις αντιδράσεις του ζευγαριού, όταν πέθανε η μόλις έξι μηνών Ίριδα. «Ρώτησα την Τζωρτζίνα αν είδε κάτι» είπε ακόμη, όμως εκείνη δεν είχε δει τίποτα, ανέφερε, σχετικά με την ημέρα που «έφυγε» το μωρό, η Ίριδα.

«Το πανάκι με το αίμα μου το δικαιολογήσανε ότι ήταν υγρό από τους πνεύμονες» είπε ακόμη, αναφερόμενος σε όσα του είπε η παθολογοανατόμος (σ.σ. για το πανάκι της Ίριδας).

Αναφερόμενος στις απειλές που δεχόταν ο ίδιος από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι, αν χρειαστεί, θα δώσει το σχετικό ηχητικό μήνυμα στη Δικαιoσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ