Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η εκταφή της Τζωρτζίνας για την...

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η εκταφή της Τζωρτζίνας για την ανάκτηση του ταμπλετ

Την εντολή για να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και να αφαιρεθεί το τάμπλετ έδωσε χθες η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών – Το τάμπλετ θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας – Δείτε βίντεο

Μία ακόμη πράξη του δράματος στην υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου διαδραματίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου στηνν Πάτρα.

Λίγο πριν τις 7:30 το πρωί ξεκίνησε η εκταφή  για την σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στο κοιμητήριο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, βρέθηκαν αστυνομικοί, ιατροδικαστής και εισαγγελέας, ο ιερέας που διάβασε το τρισάγιο, συγγενείς, άνθρωποι του Δήμου, αλλά και ιδιώτης ερευνητής, που ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Δείτε βίντεο:

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 08:15 και τώρα πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να φανεί εάν μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης από την θανατηφόρα δόση κεταμίνης.  Μετά την ανάσυρση του τάμπλετ οι ειδικοί θα ερευνήσουν αν τοποθετήθηκε εκεί για να κρυφτούν στοιχεία ή εάν οι γονείς της 9χρονης ήθελαν να αφήσουν στην τελευταία κατοικία του παιδιού το αγαπημένο του αντικείμενο.

Υπενθυμίζεται πως έπειτα από εντολή της 18ης ανακρίτριας, στο πλαίσιο της έρευνας για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας από την προφυλακισμένη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε το άνοιγμα του τάφου ώστε να ανακτηθεί το ταμπλετ που είχε τοποθετηθεί μέσα στο φέρετρο της 9χρονης. Πριν την έναρξη της εκταφής τελέστηκε τρισάγιο. Παρούσα στη διαδικασία ήταν και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα.

Δείτε βίνετο:

Επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί αν εκτός από το τάμπλετ θα συλλεγούν και τρίχες από το κεφάλι της Τζωρτζίνας οι οποίες, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές μπορούν να δώσουν πολύτιμα στοιχεία για την δηλητηρίαση της άτυχης Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ