Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Ηλεία αποχαιρέτησε τον Θεόδωρο Βλαγκούλη

Η Ηλεία αποχαιρέτησε τον Θεόδωρο Βλαγκούλη

Κηδεύτηκε πάνδημα στο Σώστι

Πάνδημα αποχαιρέτησε το μεσημέρι η Ηλεία τον Θεόδωρο Βλαγκούλη, στην κηδεία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου, στον τόπο καταγωγής του, το Σώστι. Ο αγαπητός σε όλους δικηγόρος και πολιτευτής άλλωστε, ενέπνεε τον σεβασμό σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Το ήθος του και η εντιμότητά του αναγνωριζόταν από όλους, ακόμα και από τους πολιτικούς του αντιπάλους, που έδωσαν χθες το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου, Ανδρέας Νικολακόπουλος και Διονύσης Καλαματιανός, ο Αντιπεριφειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού-Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και Δημήτρης Κράλλης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πηνειού Πάνος Θεδοωρακόπουλος, ο πρώην Βουλευτής Ηλείας Παναγιώτης Αδραχτάς, ο πρ. Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο πρώην Δήμαρχος Λεχαινών Νίκος Κουλούρης, κ.α.

Για τον Θεόδωρο Βλαγκούλη μίλησαν χθες κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Ηλείας, ο Δήμαρχος Πύργου, η Διονυσία Αυγερινοπούλου και ο Παναγιώτης Αδραχτάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ