Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΦρίκη στην Ανδραβίδα: Δολοφονήθηκαν πατέρας, μητέρα και δύο παιδιά 2 και 3...

Φρίκη στην Ανδραβίδα: Δολοφονήθηκαν πατέρας, μητέρα και δύο παιδιά 2 και 3 ετών

Μοναδικός επιζών ο γιος 12 ετών που ήταν ο πρώτος που αντίκρισε το στυγερό έγκλημα

Δεν χωρά ανθρώπινος νους το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην Ανδραβίδα. Μία οικογένεια ξεκληρίστηκε από χέρι αγνώστου και το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε για πρώτη φορά ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας… ένα παιδί 12 ετών.

Ο 12χρονος γιος της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιζε έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Ανδραβίδα, κοντά στον Αγ. Κωνσταντίνο. Όταν ο 12χρονος επέστρεψε στην οικία, αντίκρισε μέσα σε μία λίμνη από αίμα, την 37χρονη μητέρα του, τον 32χρονο πατριό του και τα δύο του ετεροθαλή αδέρφια, δύο και τριών ετών αντίστοιχα. Σοκαρισμένος ο 12χρονος και μη μπορώντας να πιστέψει αυτό το οποίο είχε αντικρίσει, προσπάθησε να μεταφέρει εκτός της οικίας το ένα από τα αδερφάκια του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το μεταφέρει σε μεγάλη απόσταση  και έσπευσε σε γειτονικό πρόσωπο το οποίο αμέσως ειδοποίησε της Αστυνομία.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να σώσουν τα δύο παιδιά που φάνηκε να δείχνουν  σημάδια ζωής μεταφέροντάς τα στο Κ.Υ. Γαστούνης, αλλά ήταν αργά…  καθώς οι εξέπνευσαν κατά την μεταφορά τους.

Οι δύο γονείς, Αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβολήθηκαν με περίστροφο, ενώ τα δύο παιδιά πέθαναν από πνιγμό. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στο χώρο έχει βρεθεί ένας κάλυκας από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με πηγές, η Αστυνομία εικάζει πως τα θύματα σύρθηκαν και πως το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν καλά προμελετημένο.

Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα από την ΕΛ.ΑΣ ενώ στο σημείο του συμβάντος μετέβη  η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τζιόλα.

Έως αργά χθες το βράδυ, οι Αστυνομικοί αναζητούσαν τον ή τους δράστες τους αποτρόπαιου εγκλήματος που συνταράσσει ολόκληρη τη Χώρα, ενώ ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες  κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ